Micuța Melek din serialul Fiica ambasadorului surprinde din nou! Cum a fost surprinsă recent simpatica Beren Gençalp!

,
actorii din serialul fiica ambasadorului

Beren Gençalp, in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Simpatica Beren Gençalp, care a jucat uluitor de bine rolul micuței Melek din serialul Fiica ambasadorului și-a surprins din nou fanii!


In articol:

La aproape un an de la terminarea filmărilor pentru primul ei serial de televiziune, Fiica ambasadorului în care a dat viață simpaticei și gingășei Melek, Beren Gençalp a continuat să se dedice studiului, însă în paralel inteligenta fetiță recurge la tot felul de activități inedite.

Această a stârnit până nu demult admirația fanilor săi din mediul virtual după ce a publicat câteva imagini în care arată tuturor cât de talentată este și la pictură. Iată cum a fost surprinsă de această dată.

Micuța Melek din serialul Fiica ambasadorului surprinde din nou! Iată ce face inteligenta Beren Gençalp

Simpatica Beren Gençalp s-a născut în anul 2011, în Izmi și a fascinat publicul cu rolul Melek în serialul Fiica ambasadorului pe care l-a interpretat magistral, deși avea doar opt ani în momentul în care a fost cooptată în distribuția producției. Cu o inteligență rar întâlnită și un talent nativ uluitor, Beren Gençalp s-a adaptat rapid tuturor condiților de lucru de pe platourile de filmare și a ținut pasul cu toți actorii consacrați ai producției.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Beren Gençalp, alaturi de colegii sai in seialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Instagram Beren Gençalp]

Citeste si: Melek din serialul Fiica ambasadorului, apariție uluitoare la un an de la încheierea filmărilor! Iată cum arată acum fetița minune Beren Gençalp!

Micuța Beren nu a fost incomodată nici de faptul că a fost nevoită aproape doi ani să stea departe de familia sa, aflată în Izmir. Filmările pentru serialul Fiica ambasadorului s-au desfășurat în mare parte a timpului în Bodrum, în regiunea Mugla. Fetița minune așa cum a fost poreclită de colegii săi a reușit să facă față cu brio acestei prime mari provocări din viata sa și totodată să facă și primul pas către carieră de actrița pe care și-o dorește cu ardoare.

Dincolo de talentul ei nativ actoricesc pe care l-a demonstrat din plin pe durata celor doi ani de filmări ale serialului Fiica ambasadorului, Beren Gençalp mai are și alte pasiuni nebănuite.

Aceasta adoră să picteze, iar părinții săi au înscris-o deja la cursuri de pictură, care să o ajute să își cizeleze și acest talent. Mai mult decât atât, micuța Beren a publicat pe contul ei de socialiare câteva imagini în care le-a arătat fanilor săi că deține și ustensilele necesare pentru pictură.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Beren Gençalp, o fetita extrem de inteligenta

[Sursa foto: Instagram Beren Gençalp]

De curând, Beren Gençalp și-a surprins fanii cu o nouă apariție inedită în mediul virtual. Aceasta a publicat câteva imagini în care apare scriind într-un jurnal. Și totodată Beren i-a întrebat și pe fanii săi dacă obișnuiesc să scrie într-un jurnal lucruri personale.

Citeste si: Micuța Melek din serialul Fiica ambasadorului, aniversare cu peripeții pe platourile de filmare! Iată ce surpriză de pomină i-au pregătit colegii săi care au adorat-o!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciobanul din Valahia ajuns domnitor al Ţării Româneşti. A dus o prigoană aprigă împotriva marilor dregători

Nare și Sancar, în pericol de moarte! Sahra recurge la un gest extrem! Aflați ce se va întâmpla, luni, 14 martie, într-un nou episod din serialul Fiica ambasadorului, de la...

Avocatul american al lui Jamal Khashoggi, înainte ca jurnalistul saudit să fie ucis, eliberat din arest în Emiratele Arabe Unite

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este Melis İşiten, fosta soție a actorului Uraz Kaygılaroğlu din serialul Fiica ambasadorului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies