Meteorologii Accuweather anunță instabilitate atmosferică și temperaturi ridicate: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 25 mai 2024

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 24 mai 2024, 13:18

Meteorologii Accuweather anunță instabilitate atmosferică și temperaturi ridicate

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere, dar cu șanse mari de precipitații în mai multe zone din țară.

Potrivit accuweather.com, de sâmbătă, 25 mai 2024, vremea va fi plăcută cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării, mai ales în zona de vest. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de de sâmbătă, 25 mai 2024

Potrivit accuweather.com, instabilitatea atmosferică continuă și sâmbătă în zone precum Transilvania, Muntenia, Oltenia, Moldova și Maramureș.

Temperaturile se mențin ridicate astfel că cele maxime se vor încadra între 19 și 29 de grade Celsius, iar cele minime între 3 și 16 grade Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat.

Vremea în București

Cerul în București va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 21 de km/h dinspre ENE.

Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Nu sunt șanse să apară precipitațiile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cu un cer parțial înnorat și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre SE.

Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius.

Citește și: Meteorologii ANM anunță încălzire bruscă și fenomene extreme în perioada 27 mai- 24 iunie 2024

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre E.

Temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Este posibil să plouă în prima parte a zilei.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NE. Temperatura maximă a zilei va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 7 din 11, iar temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 13 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de până la 30 de grade și ploi în vest: Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 24 mai 2024

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 27 de km/h. Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 30 de km/h, temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 13 grade Celsius. Sunt șanse reduse să plouă azi.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer parțial înnorat și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre SE. Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius.