Mesajul emoționant pe care iubitul Elenei Marin l-a făcut public de ziua ei. Ce i-a scris tânărul concurentei de la Survivor România 2021

,
Ziua de nume a Elenei Marin
Iubitul Elenei Marin, mesaj emoționant de ziua ei[Sursa foto: Instagram]

Iubitul Elenei Marin nu a uitat de cea mai importantă zi din viața partenerei sale. Deși este la mii de kilometri distanță și nu au putut săbătorii ziua ei de nume, Andrei s-a gândit să-i scrie un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.


In articol:

Este zi de mare sărbătoare la români, astăzi sunt sărbătoriți Sfinții Constantin și Elena, iar cei care poartă aceste nume își serbează ziua onomastică. Elena Marin ar fi trebuit să-și serbeze astăzi ziua de nume, însă pentru că se află în competiția Survivor România, iubitul său a decis să-i scrie un mesaj emoționant de ziua ei, chiar dacă nu îl va putea vedea.

Ce mesaj i-a scris Andrei iubitei sale?

Iubitul Elenei Marin, mesaj emoționant de ziua ei de nume

Elena Marin se află la mii de kilometri distanță, în competiția Survivor România, în cea mai importantă zi din viața ei. Faimoasa ar fi trebuit să-și sărbătorească astăzi ziua de nume.

Ziua de nume a Elenei Marin
Elena Marin se află in competitia Survivor Romania[Sursa foto: Instagram]

Andrei, iubitul său, nu a uitat-o în această zi specială de mare sărbătoare, el a decis să-i scrie iubitei sale un mesaj emoționant de ziua ei, chiar dacă știe că nu îl va putea vedea, cu siguranță, va fi foarte fericită să-l citească când va ajune în România, după competiție.

Ziua de nume a Elenei Marin
Elena Marin este o supravietuitoare[Sursa foto: Instagram]

Iubitul Elenei Marin a postat o fotografie cu iubita s-a pe contul de Instagram, iar în dreptul imaginii i-a scris un mesaj special de ziua ei de nume. Fotografia postată de Andrei pare să fie de anul trecut din aceeași zi, semn că se gândește foarte intens la iubita lui și că regretă că nu este lângă ea în această zi.

El știe că este o luptătoare și că locul ei este în competiția Survivor România, chiar dacă în uiltima perioadă a trecut prin momente dificile în competiție și nu se mai înțelege cu unii concurenți.

Ziua de nume a Elenei Marin
Este ziua de nume a Elenei Marin[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Replici acide între Elena Marin și Raluca Dumitru: „Elena, nu te uita la mine că...” Incredibil ce și-au spus cele două Faimoase în consiliu

Andrei i-a scris Elenei un mesaj foarte scurt, dar s-a putut observa că este din inimă, iar tânărul o iubește foarte mult pe cea care urmează să-i devină soție în viitorul apropiat.

”La mulți ani, Elena mea frumoasă! Te iubesc!”, a fost mesajul pe care Andrei, iubitul Elenei Marin, l-a scris de ziua ei pe rețelele de socializare.

Ziua de nume a Elenei Marin
Mesajul pentru Elena Marin[Sursa foto: Instagram]

Elena Marin și Andrei sunt logodiți și urmează să se căsătorească după ce Faimoasa se va întoarce de la Survivor România 2021. Elena a demonstrat în această competiție că este extrem de puternică și că este o adevărată supraviețuitoare.

Citeste si: Ce i-a făcut Zanni Elenei Marin de la Survivor România 2021? Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Timp de 3, 4 luni...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce i-a făcut Zanni Elenei Marin de la Survivor România 2021? Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Timp de 3, 4 luni...”

Lovitură pentru Ministerul Mediului, un ordin a fost suspendat de urgență de o instanță: 'Din păcate, statul român a eșuat încă o dată'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Replici acide între Elena Marin și Raluca Dumitru: „Elena, nu te uita la mine că...” Incredibil ce și-au spus cele două Faimoase în consiliu

Ștefan a fost provocat să sară la bătaie? Elena Marin și Cucu, de partea Faimosului: „Au încercat să se joace cu mintea ta!” Ce s-a întâmplat, de fapt, pe traseu?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies