Pe cine susține Simona Hapciuc în competiția Survivor România 2021? Ce surpriză! Nu este vorba despre Elena Marin: „Pentru atitudine...”

,
Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor România 2021 în urmă cu mai multe luni, iar de atunci nu a mai urmărit în detaliu evoluția Faimoșilor. Cu toate acestea, acum a dezvăluit pe cine susține în competiție.


In articol:

Simona Hapciuc spune lucrurilor pe nume și nu se ferește să facă afirmații care nu tot timpul sunt pe placul celor la care face referire. Deși toți fanii emisiunii se așteptau ca Simona Hapciuc să o susțină pe Elena Marin în competiția Survivor România 2021, ei bine, se pare că Faimoasa are o altă concurentă preferată.

Despre cine este vorba?

Simona Hapciuc a dezvăluit numele concurentei pe care o susține la Survivor România 2021

Simona Hapciuc a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021, iar în perioada pe care a petrecut-o în Republica Dominicană, aceasta s-a apropiat foarte mult de Elena Marin. Chiar dacă toți credeau că pe cele două le leagă o frumoasă relație de prietenie, ei bine, se pare că în realitate lucrurile nu au stat tocmai așa, Simona Hapciuc fiind ușor deranjată de comportamentul Elenei și de faptul că aceasta continuă să se victimizeze.

Dacă pentru o perioadă a evitat să mai vorbească despre parcursul ei la Survivor România 2021 și despre ceea ce se întâmplă în tabăra Faimoșilor, acum, Simona Hapciuc a postat un mesaj pe instagram cu care a reușit să își surprindă urmăritorii. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a dezvăluit pe cine susține în cadrul competiției, iar alegerea ei a uimit pe toată lumea.

Citeste si: Raluca Dumitru a început să plângă atunci când i-a auzit vocea: „Te iubesc, iubirea mea!” Abia a mai putut vorbi de emoție!

Nu, nu este vorba despre Elena Marin, ci despre Raluca Dumitru. Chiar dacă cele două nu au avut ocazia de a lupta împreună pe traseele din Republica Dominicană, Simona Hapciuc a dezvăluit că o apreciază pe Raluca Dumitru pentru atitudinea ei și pentru că nu se lasă influențată de ceilalți concurenți. Simona Hapciuc nu s-a ferit să spună despre Raluca Dumitru că este concurenta ei favorită de la Survivor România 2021.

„Felicitări, Raluca Dumitru pentru atitudine și faptul că nu poți fi manipulată de anumite caractere.

Oficial ești concurenta mea preferată!”, este mesajul pe care l-a postat Simona Hapciuc pe instagram.

Simona Hapciuc a dezvăluit că o susține pe Raluca Dumitru
Simona Hapciuc a dezvăluit că o susține pe Raluca Dumitru[Sursa foto: Instagram]

În momentul în care a fost eliminată de la Survivor România 2021, Simona Hapciuc a fost foarte dezamăgită de nominalizările pe care colegii ei le-au făcut. Faimoasa a dezvăluit la acel moment că deși coechipierii au adus în discuție accidentarea ei, de fapt, la mijloc ar fi fost vorba doar despre o strategie.

Citeste si: Simona Hapciuc si Mellina, dezvaluiri incredibile din Republica Dominicana! "Eu acolo faceam topless, iar Jador statea..." Iata ce au spus cele doua foste concurente de la Survivor Romania!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Simona Hapciuc s-a mutat in noul apartament! Cum arata locuinta de sute de mii de euro a fostei concurente de la Survivor Romania

Replica lui Nicolae Ciucă, după ultimele declarații ale lui Marcel Ciolacu: 'Guvernul a respectat angajamentul de a nu mări taxele şi impozitele'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Simona Hapciuc, prima reacție după eliminarea Anei Porgras de la Survivor România 2021: „Cu ocazia asta a văzut o țară întreagă faptul că Zanni și Ana...” Ce dezvăluire a făcut...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies