Mesajul de Craciun al premierului Ludovic Orban pentru romani: "Sărbătoarea Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos are puterea binecuvântată de a ne face mai buni"

Premierul Ludovic Orban îndeamnă la coeziune, în mesajul transmis cu ocazia Crăciunului.

"Să păstrăm în fiecare zi dorinţa de a face bine şi să ne regăsim coeziunea de care avem nevoie la nivel de societate", afirmă el.

"Spiritul Crăciunului, colindele şi tradiţiile ne bucură din nou sufletul şi renasc dorinţa de a oferi, la rândul nostru, bucurie. Sărbătoarea Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos are puterea binecuvântată de a ne face mai buni, mai empatici şi mai solidari", afirmă Ludovic Orban, în mesajul de Crăciun.

Citeste si: E oficial: Guvernul si-a angajat raspunderea in Parlament pentru Legea bugetului: "Decizia este indispensabila ca sa avem buget pana la 31 decembrie 2020"

Citeste si: Se maresc salariile incepand cu 1 ianuarie! Cati bani vor castiga in plus peste 1 milion de romani

El continuă adresând un îndemn la coeziune.

"Să păstrăm în fiecare zi dorinţa de a face bine şi să ne regăsim coeziunea de care avem nevoie la nivel de societate. Sărbători cu linişte, belşug, bucurii şi iubire, dragi români, oriunde vă aflaţi! Crăciun fericit!", spune Orban.

Citeste si: Traian Basescu despre Legea bugetului: "Asumarea guvernului este un abuz de putere incredibil care va lasa urme adanci"

Citeste si: S-A DECIS! Zilele de 27 decembrie şi 3 ianuarie sunt zile LIBERE de la Stat!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate