ULTIMA ORA: Alexandra Macesanu ESTE VIE? Anuntul oficial facut de DIICOT in urma cu putin timp

La cinci luni de la izbucnirea scandalului Caracal, DIICOT a cerut familiei Măceşanu să ridice certificatul de deces al Alexandrei. Anunţul a fost făcut de Alexandru Cumpănaşu, care a şi explicat ce decizia a luat, alături de părinţii fetei dispărute.


In articol:

ULTIMA ORA: Alexandra Macesanu ESTE VIE 

De altfel, nu este prima dată când unchiul Alexandrei este revoltat de faptul că anchetatorii pare că nu au luat în calcul ipoteza traficului de persoane.Alexandru Cumpănaşu a anunţat pe reţelele de socializare că DIICOT i-a solicitat familiei sale să ridice certificatul de deces emis pe numele Alexandrei Măceşanu, fata dispărută după ce a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă, la ocazie.

Citeste si: Ce meserie are Roxana de la ''Puterea dragostei''? Putina lume stie cu ce se ocupa in viata de zi cu zi

Vestea vine la scurt timp după ce fiul lui Gheorghe Dincă, Daniel Dincă, a atacat mai mulţi jurnalişti în faţă la CNA, ceea ce l-a scos din minţi pe Alexandru Cumpănaşu.

"DIICOT a cerut familiei mele să vină să ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, îngerului nostru şi al multor romani. Şi asta în timp ce familia Dincă, complice la răpirea Alexandrei este liberă şi DERBEDEUL de Daniel Dincă este liber să facă orice, eventual să şi omoare", a transmis Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Unchiul Alexandrei Măceşanu a dorit să fie clar. Decizia familiei sale este "una foarte clară": NU ridică acest cerificat de deces pentru că, din punctul lor de vedere, probele prezentate sunt "indirecte, puţine şi cu mari dubii (raportul INML). Ceea ce ne deranjeză cel mai mult este lipsa oricăror precizări cu privire la CINE l-a emis! Şi când", a continuat unchiul fetei.

Citeste si: Nu a mai REZISTAT! Andreea Oprica varsa lacrimi amare! Ce a spus Cata despre EA!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate