E oficial: Guvernul si-a angajat raspunderea in Parlament pentru Legea bugetului: "Decizia este indispensabila ca sa avem buget pana la 31 decembrie 2020"

Premierul Ludovic Orban a anuntat angajarea raspunderii pentru egea bugetului de stat, legea bugetului asigurărilor sociale de stat şi legea de corectare a OUG 114.


In articol:

Premierul Ludovic Orban a anunţat, miercuri, în şedinţa de Guvern, că a luat decizia angajării răspunderii pentru 3 proiecte de lege: legea bugetului de stat, legea bugetului asigurărilor sociale de stat şi legea de corectare a OUG 114.

"Am luat decizia de a ne angaja răspunderea pentru 3 proiecte de lege: legea bugetului de stat, legea bugetului asigurărilor sociale de stat şi legea de corectare a OUG 114, care a provocat efecte devastatoare în economia românească", a anunţat Orban, la începutul şedinţei de Guvern de miercuri.

El a adăugat: "Decizia de angajare a răspunderii este o decizie responsabilă şi indispensabilă pentru atingerea obiectivului pe care îl avem, şi anume de a reuşi pînă în data de 31 decembrie să oferim României şi românilor un buget de stat care să stea în picioare, să se bazeze pe realităţile economice şi să ofere posibilitatea fiecărui român, fiecărei firme, fiecărei autorităţi locale să ştie la ce să se aştepte pentru anul 2020 din partea legii bugetului de stat".

Citeste si: Nepotul lui Emi Pian pune tunurile pe români! Ce a putut să spună este de neimaginat: Sunteți invidioși rău - capital.ro

Citeste si: Ce se intampla cu pensiile? Reforma anuntata de ministrul de Finante: "Sper ca nu este prea tarziu"

Citeste si: Ce se intampla cu alocatia copiilor? Florin Citu: "Iresponsabili care arunca astazi tara in aer"

Citeste si: CSAT a dat aviz favorabil pe proiectul de buget pentru 2020

Citeste si: Klaus Iohannis: asumarea raspunderii guvernului pe buget, singura varianta fezabila

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies