Mesaje, urări și felicitări de 1 Decembrie 2022. Ce le poți transmite românilor din străinătate de Ziua Națională a României

Author: Amalia Georgescu
mesaje 1 decembrie 2022 Foto(4)

Mesaje de 1 Decembrie 2022

Sursa: unsplash, canva.com

Pe 1 Decembrie 2022 este sărbătorită Ziua Națională a României. Iată ce mesaje, felicitări și urări se pot trimite în ziua de 1 decembrie.

1 Decembrie 2022 este ziua tuturor românilor, iar cei mai patrioți dintre ei o sărbătoresc așa cum se cuvine, cu bucate tradiționale, muzică românească și straie de sărbătoare.

Iată ce mesaje le poți trimite celor dragi pe 1 Decembrie 2022, de Ziua Națională a României.

Mesaje și urări de 1 Decembrie 2022, Ziua Națională a României

În fiecare an, Ziua Națională a României este sărbătorită pe data de 1 Decembrie. Este o sărbătoare foarte importantă pentru români, un moment în care își amintesc de origini și în care cinstesc memoria tuturor celor care au contribuit la formarea României de astăzi.

Dacă vrei să le transmiți un gând bun celor dragi de 1 Decembrie 2022, noi am pregătit câteva mesaje, urări și felicitări pe care le poți trimite de Ziua Națională a României. 

„La mulți ani, România! La mulți ani, române! Să îți păstrezi mereu sufletul curat și bun, să ai parte de sănătate și fericire!”

„Astăzi este 1 Decembrie, ziua noastră, a tuturor.

Îți doresc ca toate dorințele să îți devină realitate. La mulți ani de Ziua României!”

„La mulți ani ție și tuturor românilor care iubesc și cinstesc România! La mulți ani de 1 Decembrie!”

„La mulți ani de Ziua Națională a României! Să ai o zi frumoasă!”

„Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, prinde-te în horă și joacă românește, petrece alături de cei dragi și gustă din bucatele tradiționale.

Să ai o zi minunată!”

„Bucură-te că ești român și astăzi petrece românește. La mulți ani, România!”

„De Ziua Națională a României nu îți uita originile și, oriunde te-ai afla pe acest pământ, sărbătorește această zi importantă. La mulți ani, România!”

„Cu ocazia Zilei Naționale a României îți doresc să ai parte de tot ce e mai bun și de dorințe împlinite. La mulți ani!”

„Ziua Națională a României este un prilej de sărbătoare pentru noi toți, așa că îți doresc să ai parte de o zi minunată, cu prieteni dragi aproape. La mulți ani, România!”

„Cu oameni ca tine, România devine mai bună pe zi ce trece și poate înflori. La mulți ani!”

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„La mulți ani de 1 Decembrie! Îți doresc să trăiești bine în România, să te bucuri de frumusețile acestei țări și să ai parte de tot ce e mai bun!”

„Hai sa dăm mână cu mână, cei cu inima română, sărbătoarea să unească toată suflarea românească. La mulți ani, române!”

„La mulți ani ție și tuturor românilor și celor ce iubesc România! O zi bună și petrecere frumoasă!”

„Să te mândrești în fiecare zi că ești român și să petreci această zi cu voie bună. La mulți ani de Ziua Națională a României!”

„A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem La mulți ani! La mulți ani de 1 Decembrie 2022!”

„La mulți ani, români! Să aveți azi soare, inima bună, bucurie și fericire! La mulți ani de Ziua Națională a României!”

„La mulţi ani românilor de pretutindeni! E ziua noastră, a tuturor, şi trebuie să ne bucurăm de ea! La mulți de Ziua Națională a României!”

„Avem o mie de motive să fim mândri că suntem români! La mulți ani, România! La mulți ani de 1 Decembrie 2022!”

Citește și: Program supermarketuri de 1 Decembrie. Ce program vor avea marile magazine de Ziua Națională a României

Felicitări de 1 Decembrie 2022

Dacă vrei să îi impresionezi pe cei dragi cu o imagine de Ziua Națională a României, atunci poți alege să le trimiți tot felul de fotografii speciale de 1 Decembrie. 

Mesaje creștine de Bobotează 2023: ”Să primim cu bucurie agheasma mare și să o păstrăm cu cinste în casele noastre”

Citește și: 1 Decembrie, Ziua Marii Uniri| SEMNIFICAȚIE ISTORICĂ. Când și cum a fost sărbătorită prima dată Ziua Națională a României

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies