„Mergem înainte, pe verde”. Ce mașină conduce Culiță Sterp, după ce și-a avariat bolidul în urma accidentului

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 dec 2022, 14:19

„Mergem înainte, pe verde”. Ce mașină conduce Culiță Sterp, după ce și-a avariat bolidul în urma accidentului

Sursa: Instagram

Culiță Sterp conduce o nouă mașină, după ce bolidul pe care îl avea a fost avariat, în urma accidentului pe care l-a produs în Cluj, în noaptea în care se întorcea de la filmarea unui videoclip.

Culiță Sterp și-a avariat serios mașina, în urmă cu trei săptămâni, atunci când a provocat un accident serios în Cluj.

Acum, artistul a reușit să rezolve problema cât ar bate din palme.

Ce mașină conduce Culiță Sterp

Citește și: Culiță Sterp a rămas singur cu copilul după ce iubita lui a plecat de acasă! Imaginea care i-a uimit pe fani: "Prima dată când plec eu!"

În urmă cu aproximativ o lună, în timp ce se întorcea de la filmarea unui videoclip, Culiță a provocat un accident rutier, în urma căruia, atât mașina lui, cât și mașina celuilalt șofer au fost avariate.

Pe contul său de Instagram, artistul a declarat că a făcut pace cu șoferul implicat și că, între ei, nu există resentimente.

Din cauza faptului că și mașina artistului a fost serios avariată, Culiță Sterp nu a stat cu mâinile în sân și a rezolvat problema. Pentru moment, nu se știe dacă noua mașină a lui Culiță Sterp a fost achiziționată sau dacă este doar una provizorie.

Citește și: ''Cum e posibil să fii sora unui criminal?'' Ileana Sterp a răbufnit după ce fratele ei, Culiță, a fost acuzat ca a omorât un om

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Culiță Sterp, acuzat pe nedrept că a ucis un om

La câteva zile după ce s-a aflat de accidentul pe care l-a produs, a început să circule o informație conform căreia artistul ar fi ucis un om, în anul 2016, după ce ar fi adormit la volan. După alte câteva zile, s-a aflat că, de fapt, totul a fost o confuzie de nume, iar artistul nu este vinovat de crimă.

„Astăzi vreau să vă vorbesc despre știrea care circulă, cum că eu aș fi avut un accident în 2016 și aș fi omorât un om.

Am înțeles că ați vorbit despre accidentul recent, am înțeles că ați stat la mine în fața porții, am înțeles că m-ați hărțuit de a trebuit să îi zic unuia faza cu « nevastă-ta », nu mai puteam.

Dacă era unul în locul meu, cred că dispărea de mult, dacă nu era tare ca om, cum sunt eu. Am înțeles că mi-ați denigrat și hărțuit familia, dar nu pot să accept și să înțeleg minciuna. Cum puteți să dați la televizor, vorbesc de două posturi pe care le-am și dat în judecată și am să le cer daune morale și materiale...  

Cine este medicul care a fost prins de polițiști în timp ce încerca să întrețină raporturi intime cu un minor. Evenimentul a avut loc în Timișoara

Citește și: Culiță Sterp, mesaj emoționant de ziua tatălui său. Artistul a postat una din cele mai înduioșătoare imagini cu părintele lui

Cum puteți să dați, nu că aș fi omorât un om, voi ați pus direct: « Culiță Sterp a omorât un om în anul 2016 ». M-ați făcut recidivist, m-ați făcut criminal. Asta nu o să rămână așa.

Este peste puterea mea de înțelegere, ați știut că este coincidență și tot ați dat în mine, am surse printre voi și știu că ați știut că e coincidență, ați vrut să-mi stricați imaginea, plus că l-ați băgat pe unu în direct să zică că e fiul decedatului”, a transmis Culiță Sterp, pe canalul său de YouTube.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies