Iubita lui Culiță Sterp, reacție dură după ce în spațiul public a apărut informația falsă că artistul ar fi ucis un om într-un accident rutier: ”Deja s-a ajuns prea departe”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 07 dec 2022, 10:28

Iubita lui Culiță a reacționat 

Sursa: Captură YouTube/ Instagram

Logodnica lui Culiță Sterp a reacționat la scurt timp după ce artistul a făcut o serie de declarații referitoare la informația falsă care a circulat în aceste zile prin presă, mai precis, despre faptul că ar fi ucis un om într-un accident rutier.

În ultimele săptămâni,

Culiță Sterp a ținut primele pagini ale tabloidelor, după ce a provocat un accident în Cluj, astfel a ajuns în centrul mai multor controverse. Una dintre ele, dar și cea mai gravă, a fost răspândirea în spațiul public a unor informații false, potrivit cărora, artistul ar fi fost implicat într-un accident rutier și în 2016, care s-a soldat cu moartea unei persoane. Culiță Sterp a ieșit public și a pus punct zvonurilor, făcând o
serie de declarații. La scurt timp, partenera sa a oferit și ea prima reacție pe fondul informațiilor apărute în presă.

Ce spune iubita lui Culiță Sterp despre acuzațiile care i s-au adus partenerului ei

Informațiile apărute în spațiul public s-au dovedit a fi complet false, iar Culiță Sterp a venit cu dovezi în fața oamenilor, arătându-le că nu a fost implicat în niciun accident în 2016 și este doar coincidență

de nume. Mai mult decât atât, artistul a precizat că lucrurile nu vor rămâne așa și a acționat deja pe cale legală, astfel, cei care au răspândit informațiile false vor plăti pentru ce au făcut.

Pentru că îl susține necondiționat și îi este alături mereu, iubita lui Culiță Sterp a avut și ea ceva de spus după toate aceste evenimente.

Blondina a publicat un mesaj pe contul său de Instagram, acesta fiind însoțit de clipul postat de manelist pe contul său de YouTube, în care explică ce s-a întâmplat, de fapt, și cine îi va plăti pentru eticheta care i s-a pus în mod greșit. 

”Deja s-a ajuns prea departe. Ascultați cu atenție cap coadă și o să înțelegeți, toți cei care ați arătat cu degetul, cât ați fost de prostiți”, a scris logodnica artistului.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Citește și: VIDEO Cum arată logodnica lui Culiță Sterp nemachiată. Aceasta este de o frumusețe răpitoare

Culiță Sterp, primele declarații după ce a fost acuzat că ar fi ucis un om 

”Astăzi vreau să vă vorbesc despre știrea care circulă, cum că eu aș fi avut un accident în 2016 și aș fi omorât un om.

Am înțeles că ați vorbit despre accidentul recent, am înțeles că ați stat la mine în fața porții, am înțeles că m-ați hărțuit de a trebuit să îi zic unuia faza cu nevastă-ta, nu mai puteam.

Comentariul emoționant pe care i l-a lăsat logodnica lui Culiță Sterp la o fotografie: „Uite cum îmi fac rău singură”

Dacă era unul în locul meu, cred că dispărea de mult, dacă nu era tare ca om, cum sunt eu. Am înțeles că mi-ați denigrat și hărțuit familia, dar nu pot să accept și să înțeleg minciuna. Cum puteți să dați la televizor, vorbesc de două posturi pe care le-am și dat în judecată și am să le cer daune morale și materiale...   Cum puteți să dați, nu că aș fi omorât un om, voi ați pus direct: Culiță Sterp a omorât un om în anul 2016. M-ați făcut recidivist, m-ați făcut criminal. Asta nu o să rămână așa.   Este peste puterea mea de înțelegere, ați știut că este coincidență și tot ați dat în mine, am surse printre voi și știu că ați știut că e coincidență, ați vrut să-mi stricați imaginea, plus că l-ați băgat pe unu în direct să zică că e fiul decedatului”, a spus Culiță Sterp,  pe canalul său de YouTube.   

Citește și: Culiță Sterp dă presa și televiziunea în judecată: ”Mi-au înscenat accidentul... m-ați făcut criminal”