Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe Instagram! Prin ce trece capul familiei Sterp: „Să nu îți fie teamă niciodată că ești singur”

Author: Lavinia Medrea

Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe Instagram

Sursa: Instagram Mama Geta

Mama Geta este o femeie extrem de puternică și de familistă, acestea fiind principalele motive pentru care este atât de apreciată. Iată ce mesaj profund a postat pe Instagram, care a dat de gândit tuturor fanilor!

Mama Geta este foarte apreciată de fanii familiei Sterp, atât pentru sinceritatea și umorul ei, cât și pentru faptul că este o femeie care și-a crescut singură copiii, cunoaște adevăratele valori ale unei familii puternice și a reușit să le ofere Getei, Ilenei, lui Culiță și lui Iancu o educație de nota zece, fapt demonstrat de înălțimea la care au ajuns toți patru

în ziua de azi.

Prin ce trece mama Geta: „Să nu îți fie teamă niciodată că ești singur”

Chiar dacă mama Geta este mulțumită de cum și-a crescut copiii și cum s-a descurcat până acum în viață, uneori singurătatea ne lovește inevitabil. Capul familiei Sterp susține că nu contează să ai mulți prieteni, ci să fii un om sincer, și nici singurătatea să nu ne sperie, deoarece doar cei puternici pot fi în stare să depășească singuri anumite obstacole.

Recent, un obstacol cu care s-a confruntat mama Geta a fost accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp, dar iată că ea nu se lasă doborâtă de niciun necaz și are încredere atât în ea, cât și în familia și copiii ei. 

Citește și: "No, vedeți cum râde de mine?" Getuța Sterp l-a pus la punct pe soțul ei chiar în mașină după ce bărbatul i-a pus cea mai tare porecla

„Dacă ai puțini prieteni, înseamnă că ești un om sincer. Să nu îți fie teamă niciodată că ești singur. Leii merg întotdeauna singuri. Doar oile le vezi în grup...”, este mesajul pe care l-a distribuit mama Geta, pe contul ei oficial de Instagram.

Jador, ironie la adresa lui Culiță Sterp: „Ca să vezi diferență”

Recent, Jador și Culiță Sterp au fost invitați la un majorat în Caransebeș, unde au întreținut atmosfera și au făcut un mare show încă de când au intrat în restaurant.

Citește și: Familia Sterp s-a mărit! Noul membru al familiei nu e pe placul Mamei Geta. Cum a reacționat mama lui Culiță când l-a văzut acasă: "Îmi trebuie mie, mă?"

De ce a plecat, de fapt, logodnica lui Culiță Sterp la Istanbul singură:

Culiță Sterp este apropiat de fanii lui, astfel că artistul a postat câteva momente din cadrul evenimentului la care și-a prestat talentul muzical.

La început, Jador și Culiță Sterp au venit în fața restaurantului într-o mașină luxoasă, care era chiar cadoul sărbătoritei, Mădălina. La volanul bolidului se afla chiar Jador, iar Culiță Sterp avea în mână un buchet mare de flori.

Pentru că este mereu pus pe șotii, Jador i-a dat o replică ironică lui Culiță Sterp, dar fără supărare, pentru că cei doi sunt buni prieteni:  „Că să vezi diferență, eu cu mașină, asta cu mălaiul!”.

 


Cookies