"No, vedeți cum râde de mine?" Getuța Sterp l-a pus la punct pe soțul ei chiar în mașină după ce bărbatul i-a pus cea mai tare porecla

Author: Alice Popescu

Cum a fost poreclita Geta Sterp de catre sotul ei

Sursa: Instagram

Getuta Sterp si sotul ei, Sebastian Craciunescu, au avut nunta mare in tot tinutul Hategului in octombrie.

Noua familie Craciunescu s-a dovedit a fi și mai populara pe rețelele de socializare, asta după ce Getuta Sterp a hotărât că nu mai e cale de întors și s-a măritat. Nunta a fost cum numai în familia Sterp se obișnuiește, cu tradiții și multa veselie și joc, nunta autentica din ținutul de unde cei doi miri sunt de a răsunat în țoață tara și în toate tabloidele din Romania.

Nu exista om să nu fi aflat de celebra nunta a Getutei Sterp. După ce a trecut acest eveniment fericit, au venit și altele care nu prea le face cinste celebrei familii cum ar fi accidentul în care a fost implicat Culita Sterp, însă viață trebuie luata cu bune și rele cum spune mama Geta, căci după fapta și răsplată.

Cum l-a pus Getuta Sterp la punct pe sotul ei

Citește și: Mărturii incredibile ale mamei Geta! Cum i-a născut, de fapt, pe toți cei patru copii: "N-a știut nimeni că sunt însărcinată!"

Însă, daca celebra mama cu un ochi rade și cu unul plânge, copiii ei își continua viață, iar cea care pare să îi aducă numai liniște și bucurie este însăși Getuta, proaspăt măritată cu Sebastian Craciunescu care onorează cu brio evenimentele la care este invitata, nunti și botezuri, după cum e și datina.

Într-o seara pe când se pregătea pentru un eveniment, machiata și coafata că o stea de la Hollywood, semn că Getuta știe să fie și o buna gospodina, dar și o petrecăreață, soțul ei, a făcut o gluma numind-o "Geta vegeta" și de aici, n-a mai fost decât un pas până la un adevărat dialog spumos intre cei doi.

Getuta Sterp:" De ce faci chestii de genul?"  

Sebastian Craciunescu: "Te bagi?!"

Getuta Sterp: "Eu, în halul asta de machiata, să mă bag după vegeta? Bai, iubire, te rog, te rog să servești. Geta vegeta? De ce faci chestii de genul", l-a pus la punct fiica mamei Geta pe soțul ei în gluma.

Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa lui Sebastian Craciunescu. Ce a pățit fiica cea mică a mamei Geta

 

@geta.sterp

No …vedeti cum râde de mine? Imi spune “Geta vegeta”. Să ii mai fac mancare? 🫤😂

♬ sunet original- Geta Sterp

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies