Culiță Sterp dă presa și televiziunea în judecată: ”Mi-au înscenat accidentul... m-ați făcut criminal”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 dec 2022, 20:38

Culiță Sterp, prima reacție după ce s-a scris că ar fi omorât un om

Sursa: Captură YouTube

Culiță Sterp a reacționat după ce s-a scris că ar fi omorât un om în 2016. Ce spune artistul despre toate acuzațiile care i s-au adus.

Culiță Sterp traversează o perioadă destul de dificilă, după ce în urmă cu câteva săptămâni a provocat un accident în Cluj. La scurt timp după acest incident, în spațiul public au apărut informații despre faptul că, în 2016, artistul ar mai fi fost implicat într-un accident rutier, soldat la acea vreme cu decesul unui bărbat. Enervat peste măsură, Culiță a ținut să lămurească întreaga situație și să precizeze că nu este vorba despre el, informația fiind falsă.

Ce spune Culiță Sterp după acuzațiile care i-au fost aduse în spațiul public

Artistul a reacționat la scurt timp după acuzațiile care i s-au adus în spațiul public:

Citește și: Confuzie de nume în cazul lui Culiță Sterp. Artistul nu a provocat accidentul în urma căruia o persoană și-a pierdut viața

”Astăzi vreau să vă vorbesc despre știrea care circulă, cum că eu aș fi avut un accident în 2016 și aș fi omorât un om.

Am înțeles că ați vorbit despre accidentul recent, am înțeles că ați stat la mine în fața porții, am înțeles că m-ați hărțuit de a trebuit să îi zic unuia faza cu nevastă-ta, nu mai puteam.

Dacă era unul în locul meu, cred că dispărea de mult, dacă nu era tare ca om, cum sunt eu. Am înțeles că mi-ați denigrat și hărțuit familia, dar nu pot să accept și să înțeleg minciuna. Cum puteți să dați la televizor, vorbesc de două posturi pe care le-am și dat în judecată și am să le cer daune morale și materiale...   Cum puteți să dați, nu că aș fi omorât un om, voi ați pus direct: Culiță Sterp a omorât un om în anul 2016.
M-ați făcut recidivist, m-ați făcut criminal. Asta nu o să rămână așa.  
Este peste puterea mea de înțelegere, ați știut că este coincidență și tot ați dat în mine, am surse printre voi și știu că ați știut că e coincidență, ați vrut să-mi stricați imaginea, plus că l-ați băgat pe unu în direct să zică că e fiul decedatului”, a spus Culiță Sterp, pe canalul său de YouTube.   

Logodnica lui Culiță Sterp are planuri mărețe pentru anul 2023: „Mi-am făcut o promisiune”. Ce vrea să facă nora mamei Geta

”Dacă în 2020 aș fi primit pedeapsă, acum, cu al doilea accident, aș fi fost la pușcărie, nu eram liber, acum vorbesc și cu oamenii care au crezut minciunilor ăstora. Eram recidivist, dacă aș fi avut eu accident.   Eu am încredere în justiția din România că o să-și facă treaba și cu cazul meu, și cu cazul acesta. O să se facă dreptate, v-am zis că nu rămâne așa, ne vedem în instanță, nimeni nu e mai presus ca legea, fiecare o să plătească, așa cum plătesc și eu pentru accidentul pe care l-am făcut acum”, a mai adăugat artistul. 

Citește și: Culiță Sterp dă presa și televiziunea în judecată: ”Mi-au înscenat accidentul... m-ați făcut criminal”

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies