''Cum e posibil să fii sora unui criminal?'' Ileana Sterp a răbufnit după ce fratele ei, Culiță, a fost acuzat ca a omorât un om

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 08 dec 2022, 11:46

Ileana Sterp a răbufnit după ce fratele ei, Culiță, a fost acuzat ca a omorât un om

Sursa: Captură YouTube/ Instagram

Ileana Sterp a răbufnit pe rețelele de socializare. Sora lui Culiță Sterp nu a mai rezistat și a spus lucrurilor pe nume, după ce a primit o mulțime de mesaje în care fratele ei este blamat și acuzat de un accident pe care nu l-a comis.

Familia Sterp traversează o perioadă dificilă, după ce Culiță Sterp a provocat un accident în Cluj-Napoca în urmă cu câteva săptămâni, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice și nu a oprit la semnalele organelor de poliție. Mai mult decât atât, în ultimele zile, în spațiul public s-a răspândit o informație falsă, potrivit căreia artistul ar fi provocat un accident rutier și în 2016, în urmă căruia o persoană și-a pierdut viața.

Ileana Sterp s-a numărat printre cei care au primit mesaje extrem de dure din parte internauților.

Citește și: Iancu Sterp a scrâșnit din dinți cât a putut, însă nu a mai rezistat și i-a răspuns unei internaute care l-a ironizat pe Culiță Sterp: "Cei care au scornit asta, or să plătească!"

Ileana Sterp, luată cu asalt de mesajele din partea internauților, după ce fratele ei a fost acuzat că ar fi omorât un om

Ileana Sterp este foarte apropiată de fratele ei, Culiță, ba chiar i-a botezat și fiul, pe micuțul Milan. Acesteia nu i-a picat deloc bine atunci când a fost asaltată cu mesaje din parte oamenilor care au crezut în zvonurile false apărute în spațiul public, despre faptul că manelistul ar fi provocat un accident rutier și în 2016, soldat cu moartea unui bărbat.

Citește și: Culiță Sterp dă presa și televiziunea în judecată: ”Mi-au înscenat accidentul... m-ați făcut criminal”

Sora lui Culiță nu a mai rezistat și a răbufnit, spunând că cel mai urât mesaj pe care l-a putut primi în aceste zile a fost ”Cum e să fii sora unui criminal?”   Situația nu este deloc plăcută pentru familia Sterp, iar Culiță a promis că nu va lăsa lucrurile așa, ba chiar a făcut demersurile necesare pentru a da în judecată televiziunile care l-au denigrat.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

”Aș vrea să vizionați și să ascultați cu atenție acest vlog toți aceia care mi-ați dat mesaje urât despre fratele meu. Cel mai urât a fost ”Cum e să fii sora unui criminal?” Acela m-a afectat foarte tare, cu toate că știam că presa spune minciuni și adevărul va ieși la iveală”, a scris Ileana Sterp pe InstaStory, în dreptul clipului lui Culiță Sterp.

Comentariul emoționant pe care i l-a lăsat logodnica lui Culiță Sterp la o fotografie: „Uite cum îmi fac rău singură”

Citește și: Iubita lui Culiță Sterp, reacție dură după ce în spațiul public a apărut informația falsă că artistul ar fi ucis un om într-un accident rutier: ”Deja s-a ajuns prea departe”