Mellina de la Survivor România 2021, dezvăluiri inedite despre viaţa ei: "Am pilotat un avion, m-am cățărat pe... "

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 01:55
Mellina de la Survivor este una dintre cele mai iubite concurente din echipa "războinicilor", la Survivor România.

Mellina Dumitru face parte din echipa Războinicilor, la „Survivor România 2021”. Tânăra artistă a intrat pe ultima sută de metri în competiție, după ce a înlocuit-o pe Szidonia Szasz.

Mellina Dumitru este convinsă că va trăi o experiență unică alături de colegii ei, la „Survivor România 2021”. În aceste condiții, Războinica a dorit să arate tuturor că are capacitatea să înfrunte cele mai grele situații de trai din Republica Dominicană și a acceptat să intre în cea mai aprigă competiție. 

Citeste si: WOW! Cum arată Mellina de la Survivor România 2021 atunci când este machiata si coafată! O recunoști?

Mellina de la Survivor, dezvăluiri incredibile despre viaţa ei

Cântăreața este cunoscută pentru piesele ei lansate solo sau cu alte vedete, însă puțini știu că vedeta este pasionată de călătorii şi mai ales de vacanţe în colţuri îndepărtate ale lumii. 

Această emisiune este o experiență pe care o ai o dată în viață și asta doar dacă ți se oferă oportunitatea.

Am colindat din America de Nord, America Latină până în Pakistan în dorința de experiențe noi, m-am cățărat pe ghețare, am pilotat un avion, dar ce voi trăi la Survivor am o presimțire că le va depăși pe toate. Cel mai bun să câștige!
”, a declarat Melina Dumitru de la Survivor.

Melina de la Survivor a debutat ca majoreta în trupa Abracadabra. De la vârsta de 5 ani, ea a început să danseze, iar până la vârsta de 23 de ani s-a dedicat lumii dansului, apoi s-a apucat de muzică.

Mellina a terminat Şcoala Populară de Arte, secţia canto muzică uşoară, şi a participat la numeroase festivaluri şi concursuri muzicale. S-a lansat în muzică în 2011, cu piesele „My Life” şi „Can’t Hide”, în colaborare cu băieţii de la That’s Right şi Bogdan Ioan.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine e Mellina de la Survivor Romania 2021! Cum arata inainte de competitia din Republica Dominicana. Ai recunoaste-o?

Melina are 33 de ani și este din București. Ea este interpretă, compozitor, producător şi textier.

Mai mult, artista a compus piese pentru diferiţi artişti din ţară, cât şi din străinătate, precum: Robin DeVille- „Just The Way I Am" (feat.Ivan

Garcia) sau Zelish- „I Won't Give Up" & "Forever You & Me”

Melodia care a propulsat-o în cele mai înalte topuri din țară este „Poza de album”, care i-a adus şi primul premiu important din carieră: „Strongest Message” la RMA 2014.

Mellina la Survivor România 2021

Mellina de la Survivor a demonstrat că este capabilă să facă față oricărei provocări.

Ba chiar i-a depășit pe toți ceilalți concurenți când a venit vorba despre numărul de victorii.

Citeste si: Cum se alege marele câştigător Survivor România 2021! Care sunt regulile emisiunii!

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, patru zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată de joi până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!