Iubita lui Culiță Sterp, reacție neașteptată în mediul online: "Să existe și o lege și pentru înșelarea..."

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 00:15
Iubita lui Culiță Sterp susține o noua lege.

Iubita lui Culiță Sterp susține noua lege care pedepsește persoanele care au conturi false.

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, susține noua lege care prevedere pedepsirea cu închisoare de la 1 la 5 ani persoanelor care își deschid un cont pe o rețea de socializare cu numele și fotografiile în mediul online.

Citeste si: Ei sunt socrii lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021. Avem fotografii bombă cu părinții Danielei, iubita Faimosului

Deschiderea unui cont fals pe o reţea de socializare este infracţiune

Deschiderea pe rețelele de socializare a unui cont pe numele altei persoane și postarea de informaţii, fotografii şi imagini video pe acel cont, fără acordul persoanei respective, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare între 1 an și 5 ani, a stabilit Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ).

"Fapta de a deschide şi utiliza un cont pe o reţea de socializare deschisă publicului, folosind ca nume de utilizator numele unei alte persoane şi introducând date personale reale care permit identificarea acesteia, întruneşte două dintre cerinţele esenţiale ale infracţiunii de fals informatic prevăzută în art.

325 din Codul penal, respectiv cea ca acţiunea de introducere a datelor informatice să fie realizată fără drept şi cea ca acţiunea de introducere a datelor informatice să aibă ca rezultat date necorespunzătoare adevărului", se arată în hotărârea ICCJ.

Citeste si: Culiță Sterp de la Survivor România 2021, mesaj emoționant pentru iubita lui. Cum a reacționat Daniela Iliescu

Iubita lui Culiță Sterp, reacție neașteptată în mediul online

Instanţa supremă a decis în acest caz că este infracţiune fapta unei persoane de a deschide şi utiliza un cont pe o reţea de socializare pe numele unei alte persoane, fără acordul acesteia.

Iubita lui Culiță Sterp a scris pe pagina sa de Instagram că această lege este o „veste minunată”. Totodată, viitoare mămică susține că ar trebui să existe o lege care îi vizează și pe cei care își înșală urmăritorii cu poze editate în diferite aplicații.

„Ce veste minunată! Ar fi minunat să existe și o lege și pentru înșelarea în mediul online cu Photoshop și FaceApp”, a mărturisit Daniela Iliescu, la InstaStory.

Citeste si: Deja îi duce dorul lui Culiță Sterp! Imaginea emoționantă postată de Daniela Iliescu pe instagram

Daniela Iliescu a citit mesajele lui Culiță Sterp

Culiță Sterp și Daniela Iliescu vor deveni părinți pentru prima dată în acest an. Iubita cântărețului încearcă în continuare să se obișnuiască în lipsa acestuia, care este plecat în Republica Dominicană.

„El este foarte muncitor si responsabil. In timpul saptamanii cand nu are evenimente isi ajuta familia si daca doarme mai mult, ii atrag atentia. E de apreciat ce face. Eu nu am luat in serios relatia, ma gandeam ca nu dureaza.

Culiță Sterp vârstă. Câți ani a împlinit astăzi Culiță. Artistul a primit un mesaj emoționant din partea iubitei sale: „Nu ți-am spus până acum...”

De la inceput mi-a spus ca a umblat cu multe femei, insa mi-a zis ca vrea familie si isi doreste copii. Imi si arata mesaje de la femei si imi fac cruce. Eu asta am vazut la el, ca s-a maturizat. Eu nu pot sa spun ce apreciaza la mine. Eu il las in pace si mereu vine acasa.  Cand am plecat in relatia asta, stiam in ce ma bag. Eu il consider cel mai frumos. Nu imi place sa ii impun sa imi dea video uri cu ce face. Niciodata dragostea nu vine fortat”, a dezvăluit Daniela Iliescu, la Teo Show.

Citeste si: Ce studii are Daniela Iliescu! Iubita insarcinata a lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021 le da clasa multor foste iubite ale Faimosului

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies