Mehdi, protagonistul serialului Prizoniera destinului, un tătic fericit și împlinit în viața reală! Iată cum a fost surprins Ibrahim Celikkol alături de fiul lui, care ii seamană leit!

,

Celebrul actor Ibrahim Çelikkol este unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia.


In articol:

Ibrahim Celikkol a captat inițial atenția publicului din Turcia cu aparițiile sale pe marile podiumuri de modă naționale și internaționale încă de la vârstă majoratului. În paralel ambițiosul tânăr a jucat și baschet de performanță în Turcia. Până când a cunoscut un mare producător și regizor de film, Sinav Osman, care l-a perceput drept un tânăr carismatic și talentat, considerând că are mare potențial actoricesc.

Astfel în anul 2004, Ibrahim Celikkol a debutat pe platourile de filmare ale serialului Camdan pabuçlar, rol care a însemnat un pas important pentru viitoarea să carieră în domeniul actoriei.

Mehdi, protagonistul serialului Prizoniera destinului, un tătic fericit în viață reală!

Treptat, Ibrahim Celikkol a decis să urmeze cursurile unei școli private de teatru din Istanbul, pentru a se perfecționa în actorie și a deveni un actor cu drepturi depline. Tânărul actor a dovedit un talent și o ambiție de fier încă de la primul lui rol jucat într-un serial de televiziune și apoi au urmat multe roluri în seriale de excepție, care i-au adus mari succes și l-au propulsat rapid printre cei mai apreciați actori din breaslă tânăra.

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit! “Prizoniera destinului” revine în casele telespectatorilor cu noi episoade, din 8 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D

Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul Ibrahim Celikkol încă din anul 2012 când a jucat în serialul Iffet, în rolul

lui Cemil. Iar anul trecut acesta a jucat în serialul Prizonieră destinului, în rolul Mehdi. Serial ce va reveni la Kanal D din 8 decembrie 2021, cu un nou sezon și va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00.

Dincolo de viață profesională, Ibrahim Celikkol este și un bărbat împlinit și fericit deoarece are o soție superbă pe care o adoră, ce i-a dăruit un fiu minunat, căruia i-au ales numele Ali și care a devenit centrul universului lor.

Când nu se află pe platourile de filmare celebrul actor petrece mult timp în compania soției și a fiului lor, călătorind mult împreună.

Citeste si: Ea este si va ramane pentru totdeauna cea mai mare iubire a celebrului Ibrahim Celikkol, actorul care joaca rolul lui Mehdi din serialul Prizoniera destinului!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, pregătiri intense pentru cea mai importantă reprezentație de dans, în cadrul unui grandios festival din Turcia!

Iranul sfidează marile puteri: oficial discută acord de pace. Neoficial, își întăresc arsenalul nuclear

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Ea este si va ramane pentru totdeauna cea mai mare iubire a celebrului Ibrahim Celikkol, actorul care joaca rolul lui Mehdi din serialul Prizoniera destinului!

Când se termină Doctorul minune? Care va fi deznodământul celui mai iubit serial turcesc

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies