Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, pregătiri intense pentru cea mai importantă reprezentație de dans, în cadrul unui grandios festival din Turcia!

,
Demet Ozdemir

Demet Ozdemir, pregatiri pentru o aparitie extraordinara in cadrul unei Gale grandioase in Turcia

[Sursa foto: Instagram Demet Ozdemir]

Îndrăgita actriță Demet Ozdemir pregătește alături de trupa să de dans cea mai importantă reprezentație de până cum, pentru deschiderea unui festival din Turcia.


In articol:

Cu un talent desăvârșit în domeniul dansului și al actoriei și cu o frumusețe uluitoare, Demet Ozdemir a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare în doar șase ani de carieră. Chiar dacă are doar 29 de ani, Demet Ozdemir a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe din generația să, datorită rolurilor interpretate cu mare dăruire și pricepere, în seriale de excepție, care au ajutat-o să urce pe culmile celebrității.

Publicul din România a urmărit-o pe talentată actrița încă din anul 2014, când a jucat în serialul În dragoste și în război, în rolul sfioasei Alya, iar apoi în serialul Prizoniera destinului în anul 2019, în care această a jucat rolul central feminin Zeynep, alături celebrul actor Ibrahim Celikkol, care i-a fost partener.

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizonieră destinului, pregătiri intense pentru cea mai importantă reprezentație de dans

Deși a devenit de câțiva o actrița admirată și apreciată în Turcia, Demet Ozdemir n-a vrut să renunțe nici la marea să pasiune pentru dans, pe care l-a practicat din adolescență cu mare dăruire. În timp, această și-a creat și o trupa de dansatori cu care a participat la diverse evenimente.

Citeste si: Zeynep din serialul "Prizoniera destinului", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum celebra actrita Demet Ozdemir!

În prezent Demet Ozdemir se pregătește, potrivit viatacuaromadecafea.com, pentru o reprezentație extrem de importantă pentru carieră să de dansatoare, ce va

avea loc pe 5 decembrie 2021, în deschiderea celebrul Festival Altin Kelebek (Fluturele de Aur), una dintre cele mai importante gale de premiere în industria de divertisment din Turcia. Astfel, îndrăgită actrița Demet Ozdemir, în calitatea să de ambasador Panten, va oferi publicului împreună cu trupa să de dans, un captivant spectacol de dans pentru care se pregătește intens de câteva luni încoace.

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, s-a intors la prima sa dragoste! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita in sala in care a dansat ani la rand!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Celebra Demet Ozdemir, apariție năucitoare pe contul ei de socializare! Fanii săi au fost uluiți de nouă înfățișare a actriței! A apelat sau nu la nouă intervenție estetică?

Ministrul Finanțelor, anunț FULGER după virarea primilor bani din PNRR: Reprezintă o urgență

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Zeynep din serialul "Prizoniera destinului", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum celebra actrita Demet Ozdemir!

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, s-a intors la prima sa dragoste! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita in sala in care a dansat ani la rand!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies