Celebra Demet Ozdemir, apariție năucitoare pe contul ei de socializare! Fanii săi au fost uluiți de nouă înfățișare a actriței! A apelat sau nu la nouă intervenție estetică?

,

Demet Ozdemir este una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.


In articol:

Deși are doar 29 de ani, Demet Ozdemir a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia, datorită rolurilor magistral interpretate în seriale de succes, care i-au adus notorietate atât în țară să natală, cât și în multe alte state în care producțiile au fost difuzate.

Talentul și frumusețea să uluitoare au ajutat-o enorm pe Demet Ozdemir să își construiască pas cu pas o carieră de succes atât în actorie, cât și în dans, marile sale pasiuni, descoperite încă din adolescență.

Celebra Demet Ozdemir, apariție năucitoare pe contul ei de socializare!

Publicul din România a cunoscut-o și a îndrăgit-o rapid pe frumoasa actrița Demet Ozdemir încă din anul 2014, când a apărut în serialul În dragoste și în război, în care a jucat rolul Alya, apoi în anul 2019 această a putut fi urmărită în serialul Prizonieră destinului, în care această a jucat rolul principal Zeynep, alături de partenerul ei, celebrul actor Ibrahim Celikkol.

Demet Ozdemir

Demet Ozdemir, actrita si dansatoare talentata

[Sursa foto: Instagram Demet Ozdemir]

Deși în ultimii șase ani, Demet Ozdemir s-a dedicat trup și suflet actoriei și a lăsat pe plan secundar dansul, ori de câte ori are ocazia, această revine pe scenă alturi de trupa să de dans, formată din tineri talentați, pentru a participa la diverse evenimente.

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, s-a intors la prima sa dragoste! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita in sala in care a dansat ani la rand!

De curând, Demet Ozdemir și-a

surprins fanii cu apariția să uluitoare, în care a afișat o nouă înfățișare. Această a publicat pe contul ei de Instagram, o imagine incredibilă, în care apărea cu buzele mult mai mari, semn că ar fi suferit recent o intervenție estetică. Deși fanii săi au crezut inițial că celebra actria ar fi recurs la o nouă intervenție estetică, Demet Ozdemir a ținut să sublinieze la scurt timp, faptul că a fost doar o imagine filtrată astfel încât să pară că ar fi apelat la o operație estetică.

„Mi-a fost prea dor de estetică astăzi”, a spus Demet Ozdemir.

Demet Ozdemir

Demet Ozdemir a susprins pe toata lumea cu noua sa infatisare

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Citeste si: Celebra actrita Demet Ozdemir, protagonista serialului "Prizoniera destinului", a castigat o suma fabuloasa de bani datorita unui contract de imagine!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, apariție de senzație în mediul online! Celebra actrița și-a uimit fanii cu noua sa ocupație!

Premierul polonez face ACUZAȚII GRAVE în privința gazoductului Nord Stream 2: 'Un instrument pentru a şantaja Ucraina şi Republica Moldova'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, s-a intors la prima sa dragoste! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita in sala in care a dansat ani la rand!

Zeynep din serialul Prizoniera destinului, de nerecunoscut! Demet Ozdemir a renuntat la inhibitii si a pozat in cele mai extravagante ipostaze!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies