Mehdi din serialul "Prizoniera destinului", un tatic si un sot implinit in viata reala! Iata ce nunta de vis a avut celebrul actor Ibrahim Çelikkol, alaturi de aleasa inimii sale, in 2017, in Grecia!

,
Mehdi din serialul Prizoniera destinului
Mehdi din serialul Prizoniera destinului, un actor desavarsit!

Ibrahim Çelikkol este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.


In articol:

Ibrahim Celikkol s-a născut pe 14 februarie 1982 in orasul Izmit, in Turcia. Înainte de a intra în lumea filmului, Ibrahim a fost fotomodel profesionist și a jucat basket de performanță în echipa de tineret a Turciei.

Mehdi din serialul Prizoniera destinului, un actor desavarsit! 

Însă destinul avea să i se schimbe în momentul în care l-a întâlnit pe Sinav Osman, cunoscut regizor, scenarist și producător din Turcia, care l-a convis sa joace intr-un serial turcesc si astfel a patruns Ibrahim in domeniul actoriei. Devenind peste doar cativa ani de al debut unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din serialele turcesti de mare succes.

Mehdi din serialul Prizoniera destinului
Ibrahim Celikkol, pe vremea cand era un fotomodel renumit.

Filmografie:

2004: Camdan pabuçlar (Mert)
2009: Pars Narkoterör (Şamil Baturay)
2009: M.A.T. (Sinan Atalay)
2010: Keskin Bıçak (Mithat)
2010–2011: Karadağlar (Gülali Karadağ)
2011–2012: Iffet (Cemil Özdemir)
2012: Fetih 1453 (Ulubatlı Hasan)
2013–2014: Merhamet (Fırat Kazan)
2014: Sadece Sen (Ali)
2014: Reaksiyon (Oğuz)
2016: Seddülbahir 32 Saat (Mehmet Çevus)
2016: Kördüğüm (Ali Nejat Karasu)
2017–2018: Siyah Beyaz Aşk (Ferhat Aslan)
2018–2019: Muhteşem İkili (Mert Barca)
2019–: Doğduğun Ev Kaderindir (Mehdi)

Admirat petru fizicul său de invidiat, Ibrahim Celikkol declara într-un interviu că nu a mers niciodată la sala de gimnastică să-si lucreze muschii, însă este adeptul exercițiilor în natură, în aer liber.

De altfel, actorul practică mai multe sporturi, atât de iarnă, cât și de vară.

Ibrahim Çelikkol s-a căsătorit în Grecia cu arhitecta Mihre Mutlu in vara anului 2017, intr-un cadrul de poveste. În luna mai a anului 2017, cei doi făceau ceremonia la Knidos, iar el anunța pe Instagram că a spus „DA, având ca martori toate civilizațiile…".
Nunta a fost una atipică, la malul mării, ei purtând ţinute în stilul Greciei Antice.

Mehdi din serialul Prizoniera destinului
Actorul Ibrahim Celikkol, alaturi de frumoasa lui sotie, Mihre Mutlu, la nunta lor din Grecia, in 2017.

Ibrahim Çelikkol (38 de ani) şi soţia sa au devenit părinți în decembrie 2019, având un băieţel numit Ali. Patru luni mai târziu, familia lui Ibrahim s-a mărit din nou, cu Dagli – un câine kangal, rasă specifică Anatoliei, regiune unde acești câini sunt numiți „lei de munte", datorită dimensiunii și forței lor. De altfel, actorul este cunoscut drept un mare iubitor de câini, el mai deținând două exemplare de talie mare, Jozi și Ogul.

Mehdi din serialul Prizoniera destinului
Ibrahim Celikkol, alaturi de sotia sa si de fiul lor, Ali.

Citeste si: Mehdi ia o decizie radicala in privinta casatoriei atipice cu Zeynep! Afla cum va reactiona familia tinerei si ce se va intampla, MIERCURI, 16 decembrie, intr-un nou episod dramatic din "Prizoniera destinului", de la 20:00, la Kanal D

Citeste si: Mehdi descopera adevarul despre trecutul lui Zeynep! Ce se va intampla cu mariajul lor?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine este Faruk din serialul "Prizoniera destinului"? Iata ce familie fericita are celebrul actor in viata reala!

Cutremur puternic în Grecia

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Mehdi ia o decizie radicala in privinta casatoriei atipice cu Zeynep! Afla cum va reactiona familia tinerei si ce se va intampla, ASTAZI, 16 decembrie, intr-un nou episod...

Cine este Zeynep din "Prizoniera destinului". Actrita Demet Ozdemir e fenomenala

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies