Meghan Markle și Harry și-au îngropat propriul copil: „Am săpat groapa cu mâinile mele!”. Detalii cutremurătoare despre cea mai mare pierdere a lor

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 ian 2023, 11:47

Tragicul eveniment a avut loc „în prima dimineață” din noua lor casă din Statele Unite ale Americii

Sursa: hepta, shutterstock

Meghan Markle și Harry au trecut prin cel mai greu moment al vieții lor, atunci când și-au îngropat propriul copil. Meghan Markle a suferit un avort spontan, iar medicii nu au avut ce să facă pentru cei doi foști membri ai Familiei Regale.

Meghan Markle și Harry și-au îngropat propriul copil, după ce actrița a suferit un avort spontan.

În autobiografia sa, Harry povestește cel mai dureros moment prin care el și soția lui au fost nevoiți să treacă vreodată.

Meghan Markle și Harry și-au îngropat propriul copil

În anul 2020, Meghan Markle și Harry au anunțat că vor să părăsească Familia Regală și s-au mutat în Statele Unite ale Americii, împreună cu fiul lor, Archie. Meghan Markle a povestit, la scurt timp după aceea, că, în timp ce își ținea fiul în brațe, a simțit cum pierde copilul din pântece.

Tragicul eveniment a avut loc „în prima dimineață” din noua lor casă din Statele Unite ale Americii, atunci când Meghan a acuzat dureri abdominale și a început să sângereze. Aceasta s-a prăbușit la podea și a fost dusă la spital, de urgență.

În cadrul unui interviu acordat pentru New York Times, relatează The Guardian, Meghan Markle a declarat: „Am știut, în timp ce îmi strângeam în brațe primul copil născut, că îl pierdeam pe al doilea.

Câteva ore mai târziu, zăceam pe un pat de spital, ținându-l de mână pe soțul meu.

Citește și: „William m-a apucat de guler și m-a trântit la podea”. Harry susține că a fost atacat de Prințul Wiliiam. Declarații halucinante în noua carte a soțului lui Meghan Markle

Am simțit clămpănitul palmei lui și i-am sărutat încheieturile mâinilor, umede de la lacrimile amândurora.

Privind pereții albi și reci, ochii mi s-au închis în orbite. Am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca”.

Cei doi au înțeles pe deplin ce se întâmplă abia când medicul a intrat în salonul spitalului în care se aflau: „Când medicul a intrat în cameră, nu am auzit niciun cuvânt pe care l-a spus, doar i-am privit fața, limbajul corpului. Știam deja. Amândoi știam”, a povestit Harry.

Copilul cuplului este îngropat într-un loc pe care doar ei îl cunosc

Prințul Harry a povestit momentul ieșirii din spital ca momentul în care s-a simțit „fără speranță”, având în brațe un „pachet micuț”. Ajuns acasă, Harry a săpat o groapă, într-un „loc secret”, sub un copac, unde l-a îngropat pe copilul nenăscut.

Cine deține cea mai mare avere în familia regală britanică. Nu este vorba nicidecum despre Regele Charles al III-lea

„Sub un banyan care se întindea, în timp ce Meg plângea, am săpat o groapă cu mâinile mele și am așezat pachetul micuț în pământ”, este precizat în cartea fratelui lui William, conform express.co.uk.

Citește și: Meghan Markle vrea să discute cu Regele Charles al III-lea. Moartea reginei a dus la o reapropiere în familia regală

În urma celor întâmplate, Meghan Markle le-a îndemnat pe toate femeile care au avortat să vorbească despre cele întâmplate, deoarece, deși numărul lor este destul de mare, subiectul încă este văzut ca fiind unul tabu.

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies