Meghan Markle vrea să discute cu Regele Charles al III-lea. Moartea reginei a dus la o reapropiere în familia regală

Author: Lavinia Medrea

Meghan Markle vrea să discute cu Regele Charles al III-lea

Sursa: Twitter Politics for You

Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry sunt gata să se împace cu familia regală, în timp ce familia se unește în durerea comună după moartea Reginei.

Potrivit reporterului regal Neil Sean, Meghan Markle a solicitat în mod special o întâlnire cu socrul ei, Regele Charles al III-lea, pentru a „clarifica lucrurile” înainte ca ea și prințul Harry să se întoarcă în California.

Meghan Markle vrea să discute cu Regele Charles al III-lea înainte să plece în California

„Ea ar dori acum, înainte de a se întoarce în California, să aibă o audiență individuală cu Regele Charles al III-lea, a declarat Neil, potrivit Page Six, explicând că ducesa a făcut această cerere printr-o „scrisoare oficială” și că întâlnirea ar fi „o oportunitate de a clarifica lucrurile, de a pune lucrurile în ordine și de a explica unele dintre rațiunile din spatele a ceea ce au făcut în ultimii doi ani”.

Nu este clar când și dacă va avea loc această întâlnire, mai ales pentru că Meghan Markle și prințul Harry se întorc acasă, în California, destul de repede, pentru a se reîntâlni cu copiii lor, Archie și Lilibet, pe care nu i-au mai văzut de săptămâni întregi.

Citeste si: Meghan Markle a apărut în public purtând un „dispozitiv secret” sub rochie! Incredibil ce reacție au avut oamenii: „Bineînțeles că nu purta un microfon”

O sursă a declarat, recent, pentru Us Weekly că „Meghan și Harry se pregătesc să se întoarcă la Montecito aproape imediat după înmormântare, unde se vor reuni cu Archie și Lilibet după ce au fost separați timp de peste două săptămâni. Este cea mai lungă perioadă de timp în care au fost despărțiți de copiii lor”.

Sursa a mai adăugat că celor doi „le-a fost extrem dor de copii și i-au sunat în fiecare zi, dar abia așteaptă să îi vadă și să îi țină în brațe din nou după câteva săptămâni emoționante”.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Ce a făcut Meghan Markle în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Ducesa de Sussex a adus un omagiu emoționant reginei, menținându-se discretă pe tot parcursul procesiunii funerare a suveranei.

Meghan Markle a venit luni la Westminster Hall pentru slujba religioasă purtând o ținută complet neagră, tocuri asortate în aceeași nuanță și o pălărie cu boruri largi.

Cu toate acestea, ea a avut grijă să-i aducă un omagiu Majestății Sale, purtând un set de cercei strălucitori cu diamante, pe care i-a primit când era încă un membru activ al familiei regale.

Citeste si: Gesturile făcute de Meghan la Castelul Windsor, în momentul în care mulțimea s-a adunat să-i aducă un omagiu Reginei, au fost aspru criticate. Cum a fost surprinsă Ducesa de Sussex. Video

Cine deține cea mai mare avere în familia regală britanică. Nu este vorba nicidecum despre Regele Charles al III-lea

În timpul interviului controversat cu Oprah Winfrey de anul trecut, Meghan a subliniat cât de mult au însemnat cerceii pentru ea.

„Regina, de exemplu, a fost întotdeauna minunată cu mine. Adică, am avut una dintre primele noastre angajamente comune împreună. Ea m-a rugat să mă alătur ei”, a povestit Meghan Markle.

„Am luat micul dejun împreună în acea dimineață, iar ea mi-a oferit un cadou frumos și mi-a plăcut foarte mult să fiu în compania ei. Și îmi amintesc că eram în mașină. Mi-a dat niște cercei frumoși cu perle și un colier asortat”, a mai mărturisit Ducesa de Sussex.

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies