MEDICII care l-au salvat pe Cornel fara a plati niciun bani! VIDEO

,
MEDICII care l-au salvat pe Cornel fara a plati niciun bani! VIDEO

De atunci a inceput calvarul. In numai cateva luni, centrul creierului lui a fost cuprins de o tumora de dimensiuni importante.

 Iar pe masura ce aceasta crestea in volum, problemele barbatului se acutizau.  Tumora pe care o avea, situata chiar in centrul creierului nu a putut fi extirpata si in tot acest timp a crescut f mult comprimind mai ale nervii optici.

Au urmat o succesiune de operatii, insa fara succes.A patra oara a fost cu noroc. S-a inatmplat luna trecuta cand o echipa de medici ai unui spital privat din Capitala a decis sa-l opereze pe Cornel pro bono.

Nu inainte de a ii explica in detaliu in ce va consta operatia.

La capatul unei operatii care a durat 7 ore, medicii au reusit sa indeparteze cea mai mare parte a tumorii. Va reveni la spital peste cateva luni pentru ultima interventie. Una mult mai simpla prin care doctorii vor indeparta si restul tumorii localizate in spatele foselor nazale. Costurile unei astfel de operatii se ridica la 30 de mii de lei, insa Cornel a fost operat gratuit. La fel se va intampla si cu alti pacienti cu probleme similare. Echipa de medici care i-a redat vederea lui Cornel va face cate o operatie pro bono in fiecare luna.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Zile libere 2022: Mai multe zile libere în plus față de 2021! Lista completă a liberelor legale de la stat pentru anul viitor

VIDEO Un elicopter s-a prăbușit într-un zbor de antrenament: Sunt cel puțin 14 morți și 2 răniți, în Azerbaidjan

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Ce spune Valeriu Gheorghiță despre varianta Omicron a coronavirusului: ”Sunt indicii că este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor”

Ce program vor avea marile magazine de Sfântul Andrei şi pe 1 decembrie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies