Masinile acestea sunt bijuterii, la propriu. Cat costa bolidul acoperit cu cristale Swarovski de pe strazile Capitalei

Noutatile in materie de masini nu vin doar de la producatori, ci si de la cumparatori.

Odata cumparati, bolizii se tranforma, asemenea proprietarilor, care fac furori atunci cand isi scot bijuteriile in lume. V-ati mira sa vedeti cum stralucesc masinile blindate cu diamante. Bolidul din imaginile de mai jos s-a transformat intr-o adevarata bijuterie. Proprietara lui, rusoaiaca Daria Radionova, a simtit ca masina trebuie sa-i semene in sclipire, asa ca a angajat oameni pentru a-i  transfoma achizitia in cea mai sclipitoare masina intalnita vreodata.

Zeci de oameni au muncit, saptamani intregi, pentru a aplica cele  200 de mii de cristale Swarovski pe masina. Vestea s-a imprastiat repede in cele patru colturi ale lumii si un moldovean de peste Prut a auzit de minunatie. A vazut -o si a zis ca ii trebuie si lui una, asa ca s-a apucat de munca. Si-a dezasamsablat masina si a tapetat-o piatra cu piatra peste tot. N-a avut o echipa de muncitori, ca Daria, ci s-a bazat pe propriile forte.

Cand a scos-o in lume, furori a facut cu ea. Se uitau toti mai ceva ca la urs. Impodobitul cu Swarovski a bolizilor este o afacere profitabila. Daria si-a vandut bolidul la fabuloasa suma de 153 de mii de lire sterline, iar Victor asteapta si el o propunere pe masura. Vrea sa marite bijuteria si sa-si faca alta.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate