Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară. Iată ce nume a decis fondatorul Facebook să îi pună fetiței

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 25 dec 2023, 01:30

Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară

Sursa: Facebook Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg este fondatorul Facebook, iar acesta a devenit tată pentru a treia oară, iar acesta a împărtășit momentul cu admiratorii săi de pe rețelele de socializare.

Mark Zuckerberg este tată pentru a treia oară, ieri fiind născută fetița sa. Acesta a împărtășit emoționantul eveniment cu fanii săi și i-a surprins cu numele pe care i l-a pus fetiței.

Citește și: Motivul pentru care Mark Zuckerberg a concediat 11.000 de angajați la Meta

Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg! Ești o mică binecuvântare”. Acesta a fost mesajul cu care Mark Zuckerberg  a introdus-o pe noua membră a familiei. Acesta a devenit tată pentru a treia oară în urmă cu o zi, iar fondatorul Facebook și soția sa, Priscilla Chan, nu au putut să fie mai fericiți.

Pozele cu care Mark Zuckerberg i-a surprins pe admiratori au mii de aprecieri și distribuiri, fanii acestuia arătându-și bucuria prin comentarii.

Bărbatul i-a suprins pe fani cu vestea că soția sa este însărcinată tot prin intermediul câtorva fotografii postate pe Facebook. „Multă dragoste. Încântat să vă împărtășesc că Max și August vor primi o nouă surioară anul viitor”. În fotografie, Zuckerberg și-a pus mâna pe burtica soției sale, în timp ce cei doi zâmbeau camerei. Cuplul este căsătorit din anul 2012, iar împreună mai au două fiice, August, în vârstă de cinci ani, și Maxima ,„Max”, în vârstă de șapte ani. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cele 50 de modele de telefoane pe care WhatsApp nu va mai funcționa începând cu data de 31 mai 2022. Ce trebuie să facă toți cei care au aceste telefoane

Cum s-au cunoscut cei doi?

Priscilla Chan și Mark Zuckerberg s-au cunoscut la facultate și s-au îndrăgostit. Pediatru și filantrop, Priscilla Chan și-a urmat studiile medicale la Universitatea din California, după ce și-a primit diploma de la Universitatea Harvard.

Cei doi s-au întâlnit la o petrecere de frați de la Universitatea Harvard, iar încă din anul 2003, cei doi formează un cuplu puternic.

Parcursul relației lor a fost unul plin de momente bune și mai puțin bune, aceasta s-a luptat cu trei avorturi spontane, însă acest lucru nu a oprit-o din a își forma familia perfectă alături de bărbatul iubit.

La 19 mai 2012, perechea a făcut schimb de jurăminte, iar anul trecut au celebrat 10 ani de căsnicie într-un mod foarte inventiv, recreând o scenă din nunta lor.

Citește și: Instagram și Facebook ar putea fi închise în Europa! Anunțul făcut de Mark Zuckerberg

Surse: Facebook Mark Zuckerbergpagesix.com

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!