Cele 50 de modele de telefoane pe care WhatsApp nu va mai funcționa începând cu data de 31 mai 2022. Ce trebuie să facă toți cei care au aceste telefoane

,
telefoane pe care nu va mai functiona WhatsApp

WhatsApp a anunțat că va limita accesul pentru mai multe modele de telefoane

[Sursa foto: unsplash]

Pentru cei care dețin anumite modele de telefoane, aplicația WhatsApp nu va mai fi disponibilă începând cu data de 31 mai 2022. Iată despre ce telefoane este vorba și cum trebuie să procedeze cei care le dețin.


In articol:

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații de mesagerie din lume, aceasta fiind disponibilă atât pe telefoanele cu sistem de operare Android, cât și iOs.

Începând cu data de 31 mai 2022, aplicația WhatsApp nu va mai fi disponibilă pentru 50 de modele de telefoanele mobile, însă cei care le dețin trebuie să știe că au la îndemână o modalitate prin care să poată comunica în continuare pe WhatsApp, fără să fie nevoie să își cumpere un telefon nou.

Lista celor 50 de modele de telefoane pe care WhatsApp nu va mai funcționa începând cu data de 31 mai 2022

WhatsApp obișnuiește să limiteze accesul tuturor acelor telefoane pe care le consideră învechite și asta pentru a se asigura că aplicația este folosită la capacitate maximă. De această dată, vizate sunt 50 de modele de telefoane, după cum urmează: iPhone 6S, iPhone 6S Plus, Lenovo A820, ZTE V956, Huawei Ascend D2, Ascend G740, Ascend Mate, Faea F1, Archos 53 Platinum, HTC Desire 500, Samsung Galaxy Trend Lite, Galaxy Trend II, Xperia M, Wiko, Cink Five, Darknight, THL W8, ZTE Grand X, Quad v987, Grand Memo, Grand S Flex, LG Lucid 2, Optimus F7, Optimus L7II, Optimus F6, Optimus L4 II Dual, Optimus L2 II și Optimus F3Q. 

Toți cei care dețin aceste modele de telefoane trebuie să știe că nu vor mai putea folosi aplicația WhatsApp începând de marți, 31 mai 2022. Pentru ca serviciul de mesagerie să fie în continuare disponibil, utilizatorii trebuie  să-și actualizeze sistemul de operare al telefonului mobil, indiferent dacă este vorba despre sistemul Android sau iOs. Făcând acest lucru, cei care au un model de telefon mai vechi pot comunica în continuare folosind aplicația WhatsApp, astfel că nu va fi nevoie să își achiziționeze un telefon mobil nou.

Actualizarea sistemului de operare se face foarte simplu, din meniul de setări. Versiunile noi ale sistemului de operare pot fi descărcate rapid și actualizate. În medie, acest proces durează mai puțin de 10 minute, în funcție de cât de vechi este telefonul mobil. 

modele de telefoane pe care nu va mai functiona whatsapp 31 mai 2022

Sunt 50 de modele de telefoane pe care WhatsApp nu va mai funcționa 

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce se întâmplă dacă faci capturi de ecran pe Facebook Messenger și Instagram. Schimbarea anunțată de Mark Zuckerberg

WhatsApp limitează accesul pentru telefoanele pe care le consideră „învechite”

Nu este pentru prima oară când WhatsApp anunță că va limita accesul la aplicația sa pentru telefoanele mai vechi. Același lucru s-a întâmplat și în toamna lui 2021. Atunci, cei care aveau telefoane mai vechi de 5 ani au fost anunțați că nu vor mai putea folosi serviciul de mesagerie din cauza noilor actualizări, însă acest lucru a fost în continuare posibil, chiar dacă utilizatorii au putut observa mai multe erori în momentul conectării. 

Citeste si: Instagram și Facebook ar putea fi închise în Europa! Anunțul făcut de Mark Zuckerberg

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

WhatsApp îți poate șterge contul dacă ai una din aceste aplicații instalate! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Pe măsură ce criza energetică se adâncește, europenii riscă să rămână fără medicamente generice ieftine. Avertismentul producătorilor

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Riști să rămâi fără acces la WhatsApp dacă ai acest telefon! Nu vor mai funcționa începând cu data de 24 octombrie 2022

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies