WhatsApp îți poate șterge contul dacă ai una din aceste aplicații instalate! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

,
WhatsApp
WhatsApp îți poate șterge contul [Sursa foto: PixaBay]

WhatsApp a făcut un anunț care șochează toți utilizatorii. Nimeni nu se aștepta la vestea aceasta.


In articol:

WhatsApp a publicat un anunț pe site-ul oficial, prin care anunță că utilizatorii care au anumite aplicații instalate, riscă suspendarea contului.

WhatsApp
WhatsApp [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: GOOGLE, amendă de 500 de milioane de euro în Franța. Care este motivul pentru care motorul de căutare a fost sancționat?

WhatsApp îți șterge contul

Whatsapp a explicat de ce unii utilizatori ai aplicației au conturile suspendate. Aceștia folosesc alte aplicații alternative, cum ar fi WhatsApp Plus și GB WhatsApp, cu care ei accesează serviciul.

Chiar dacă aceste alternative de aplicații seamănă foarte mult cu cea originală și oferă mult mai multe funcții, compania WhatsApp și-a anunțat utilizatorii că există posibilitatea de a își pierde definitiv conturile dacă nu folosesc versiunea originală a acestei aplicații. 

"Dacă ați primit în aplicație un mesaj care vă informează că contul dvs. este „Suspendat temporar“, acest lucru poate însemna că, în loc de aplicația WhatsApp oficială, probabil folosiți o versiune de WhatsApp care nu este admisă. Dacă nu treceți la aplicația oficială după suspendarea temporară, contul dvs. poate fi suspendat permanent.

Aplicațiile care nu sunt admise, cum ar fi WhatsApp Plus, GB WhatsApp, sau cele care pretind că vă transferă conversațiile din WhatsApp de pe un telefon pe altul, sunt versiuni de WhatsApp modificate.

Aceste aplicații neoficiale sunt create de către terți și ne încalcă Condițiile de utilizare. WhatsApp nu admite astfel de aplicații terțe, deoarece nu le putem verifica practicile de securitate.", a anunțat compania Whatsapp.

Citeste si: Lovitură pentru utilizatorii WhatsApp. Ce se întâmplă cu fotografiile si videoclipurile? Toată lumea trebuie să știe asta

WhatsApp Plus și GB WhatsApp le oferă utilizatorilor un nivel de personalizare mai larg și includ caracteristici pe care aplicația originală nu le are.

Spre exemplu, WhatsApp Plus oferă diferite teme, la alegere și posibilitatea de a crea stickere, emoticoane, dar și opțiuni pentru transferul de fișiere la calitate maximă fără a folosi artificii.

Dezvoltatorii aplicației oficiale pregătesc și ei noi caracteristici. Mult așteptata funcție care permite utilizarea serviciului pe mai multe dispozitive simultan, fără a fi necesară conexiunea la internet a unui smartphone, a intra în faza de testare.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Guvernul pregătește măsuri pentru închiderea școlilor. Ce se întâmplă cu părinții care stau acasă cu elevii

Serbia a ridicat nivelul de securitate al armatei sale la frontiera cu Kosovo

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Vaccinarea devine obligatorie în România! Florin Cîțu a făcut anunțul :”Va fi introdusă zilele astea...”

Cum se descarcă certificatul digital COVID? Iată pașii pe care trebuie să-i urmați

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies