Lovitură pentru utilizatorii WhatsApp. Ce se întâmplă cu fotografiile si videoclipurile? Toată lumea trebuie să știe asta

,
Lovitură pentru cei care au Iphone. WhatsApp face schimbări majore
WathsApp introduce o noua functie[Sursa foto: PixaBay]

WhatsApp a făcut o bună perioadă de timp teste și experimente ca iată, în final, să introducă o nouă funcție utilă, în special pentru utilizatorii care dețin sistem de operare IOS. Aceștea vor putea experimenta mesajele care dispar după o singură vizualizare, la fel ca pe Android.


In articol:

După o perioadă lungă de teste și experimente, WhatsApp a introdus și în cazul dispozitivelor care dețin sistem de operare IOS o funcție incredibil de utilă. Dacă până acum doar utilizatorii Android puteau beneficia de funcția prin care mesajele dispar imediat după vizualizare, iată acum că această funcție poate fi regăsită și pe Iphone.

WhatsApp introduce o nouă funcție pentru deținătorii de telefoane cu sistem de operare IOS

De mai bine de o lună, pe internet au început să circule detalii despre mesajele care dispar imediat după ce au fost vizualizate. Aceasta funcție nu poate fi numită o inovație spectaculoasă, ele există deja într-o varietate destul de mare și pe alte aplicații de chat, precum Instagram sau Facebook. Invoația este nou pentru WhatsApp, care până la acest moment nu deținea această funcție.

Lovitură pentru cei care au Iphone. WhatsApp face schimbări majore
Utilizatorii Iphone vor avea o noua functie

Citeste si: Schimbare majoră pentru toţi utilizatorii Facebook! Ce se intamplă cu reţeaua de socializare

Mesajele care dispar după vizualizare, acum și pe sistemul de operare IOS

Această funcție de dispariție a mesajelor după ce sunt văzute o singură dată a fost testată pe Android, iar acum este disponibilă și pe telefoanele care au sistem de operare IOS.

Înainte ca opțiunea să fie disponibilă pentru toți utilizatorii, aceasta poate fi testă doar de cei înscriși în programul beta de WhatsApp.

Lovitură pentru cei care au Iphone. WhatsApp face schimbări majore
Functia de stergere rapida a mesajelor

Conform informațiilor furnizate de WABetaInfo, persoanele care se înscrie să testeze versiunea 2.21.140.9 prin intermediul Testflight, veți putea trimite clipuri video și poze care pot fi vizualizate o singură dată, iar apoi se autodistrug. De asemenea, persoanele de la celălalt fir pot imortaliza momentul printr-o captură de ecran, pentru acest aspect nu poate face nimeni nimic.

Cei care dețin noua funcție prin care mesajele dispar imeditat după vizualizare vor mai avea un buton în plus în fereastra de compunere a mesajului. Aceste persoane vor regăsi butorul care este determinat de cifra 1 încadrată de un cerc pe jumătate întrerupt. Dacă veți folosi acest buton când trimiteți poze sau video destinatarul le va putea vedea doar o singură dată.

În trecut, WhatsApp avea funcția care îți permitea să conversezi, însă mesajele erau șterse după șapte zile și nu se putea schimba setarea.

Prin introducerea aceste funcții, WhatsApp intră în rând cu alte aplicații de chat, care dețin deja această setare.

Totodată, nu se știe când noua funcție va ieși din beta și va putea fi folosită de toți utilizatorii WhatsApp.

Citeste si: Avertisment pe WhatsApp! Milioane de utilizatori trebuie să fie foarte atenți la acest mesaj

 

Citește-ne pe
Citește și:

GOOGLE, amendă de 500 de milioane de euro în Franța. Care este motivul pentru care motorul de căutare a fost sancționat?

Apropiat al lui Orban, surprins când îi spune unui liberal cum să voteze

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Avertisment pe WhatsApp! Milioane de utilizatori trebuie să fie foarte atenți la acest mesaj

Autoritățile avertizează: „Atenție la mesajele sau comentariile primite pe Instagram!” Cum încearcă atacatorii să obțină accesul la datele personale?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies