Riști să rămâi fără acces la WhatsApp dacă ai acest telefon! Nu vor mai funcționa începând cu data de 24 octombrie 2022

,
Whatsapp

Riști să rămâi fără acces la WhatsApp dacă ai acest telefon! Nu vor mai funcționa începând cu data de 24 octombrie 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Anual, un set de telefoane nu mai are acces la aplicația WhatsApp. Este vorba de peste zece mii de mobile, iar lista tocmai a fost actualizată pentru anul 2022.


In articol:

Oficialii  WhatsApp  au făcut un anunț legat de telefoanele mobile care nu vor mai putea rula cea mai populară aplicație de conversație, cu peste două miliarde de utilizatori din toate regiunile lumii. Înainte de finalul acestui an, posesorii de iPhone ai căror telefoane încă mai funcționează pe baza iOS 10 sau iOS 11, în contextul în care iOS 15.4.1

este cea mai recentă actualizare a sistemul de operare Apple, nu vor mai putea folosi WhatsApp, potrivit playtech.ro.

Zeci de mii de iPhone-uri nu vor mai avea posibilitatea să ruleze aplicația WhatsApp. Despre ce modele este vorba

Whatsapp

Zeci de mii de iPhone-uri nu vor mai avea posibilitatea să ruleze aplicația WhatsApp. Despre ce modele este vorba

[Sursa foto: PixaBay]

Potrivit datelor obținute de WABetaInfo, mai mulți utilizatori de iPhone au fost înștiințați prin notificare cu privire la faptul că nu vor mai putea accesa aplicația WhatsApp pe viitor. Prin mesajul primit li s-a atras atenția utilizatorilor cu faptul că nu vor mai putea folosi WhatsApp-ul începând cu 24 octombrie, dacă nu își vor actualiza sistemul de operare al telefonului.

Citeste si: Google a lansat primul său smartwatch, Pixel Watch VIDEO Ce preț are și ce dotări! De când va putea fi cumpărat

Informația a fost dovedită și printr-un articol publicat pe site-ul de support al aplicației WhatsApp. În articolul respectiv, oficialii aplicației de chatting din cadrul Meta recomandă tuturor instalarea a celui mai recent sistem de operare, iar dacă nu se poate, măcar iOS 12, pentru a nu pierde complet accesul la aplicația WhatsApp.

Mai pe scurt, dacă deții un iPhone 5 sau iPhone 5C, nu vei mai putea accesa aplicația WhatsApp începând cu 24 octombrie 2022. Dacă ai un iPhone 5S, iPhone 6 sau iPhone 6S și n-ai actualizat sistemul de operare încă, telefonul tău va funcționa mult mai greu și nu-ți va mai permite să amâni actualizarea, pentru a putea avea acces la WhatsApp.

Citeste si: Lovitură pentru utilizatorii WhatsApp. Ce se întâmplă cu fotografiile si videoclipurile? Toată lumea trebuie să știe asta

Având în vedere că au trecut 10 ani de când au fost lansate modelele de iPhone 5 și iPhone 5c, sunt șanse mari ca anunțul WhatsApp să nu afecteze un număr mare de utilizatori, dar este tot o veste proastă pentru cei care țin foarte mult la telefoanele lor și nu le schimbă până nu se deteriorează complet, sau pentru cei care nu își permit o variantă mai performantă și avansată. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cât costă noul iPhone SE 3. Telefonul are suport 5G și procesor A15 Bionic. Lista completă a specificațiilor

Disperare la spitalele din București! Au venit facturile la energie, unele depășesc și jumătate de milion de lei

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

4 telefoane mobile pe care le așteptăm în 2022

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies