Google a lansat primul său smartwatch, Pixel Watch VIDEO Ce preț are și ce dotări! De când va putea fi cumpărat

,
smartwatch google

Google a confirmat apariția smartwatch-ului său, Pixel Watch

[Sursa foto: captura video YouTube]

Google a lansat primul său smartwatch, Pixel Watch. Se confirmă astfel zvonurile despre apariția acestui smartwatch Google, care au tot circulat în ultimele luni.


In articol:

Lansarea Pixel Watch va fi făcută oficial în toamnă, atunci când va putea fi și cumpărat smartwatch-ul Google.

Pixel Watch a fost realizat la circa 3 ani de când Google a cumpărat compania Fitbit, special pentru a scoate pe piață acest smartwatch.

Achiziționarea Fitbit de către Google a costat 2,1 miliarde de dolari.

Potrivit biziday.ro, care citează presa de specialitate, prețul Pixel Watch va fi între 250 și 400 de dolari.

Smartwatch-ul Pixel Watch este echipat cu asistentul vocal al Google, cu aplicația de hărți și cu sistemul său de plăți contactless. El va putea fi conectat doar cu dispozitive care rulează Android începând de la versiunea 8 în sus. NU va putea fi conectat la iPhone.

Vor putea fi folosite pe Pixel Watch aplicații precum Google Maps, Assistant, Google Wallet și Google Home.

Pixel Watch

Pixel Watch a fost realizat în colaborare cu aplicația Fitbit, pe care Google a cumpărat-o în 2019 cu 2,1 miliarde de dolari

[Sursa foto: captura video YouTube]

 

Citeste si: Decizia majoră luată de Google și Apple! Rușii resimt primele efecte ale interdicțiilor internaționale

Google, venituri în creștere în pandemie! Gigantul tech a angajat mai mulți oameni

Compania americană Alphabet, care deține, printre altele, Google și YouTube, a avut venituri în creștere și a angajat personal suplimentar în 2021, al doilea an al pandemiei de COVID-19, potrivit startupcafe.ro

Alphabeta avut venituri de 257,6 miliarde de dolari în anul 2021, în creștere cu peste 75 de miliarde de dolari (41%) față de 2020.

Cea mai mare parte a veniturilor a fost obținută de pe piața SUA - 117,8 miliarde dolari, urmată de EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa)- 79,1 miliarde dolari,  APAC (Asia-Pacific)- 46,1 miliarde dolari, restul piețelor americane -14,4 miliarde dolari.

Profitul net al gigantului tech a sărit de 76 de miliarde de dolari în 2021, fiind în creștere cu aproape 36 de miliarde de dolari (90%) față de anul 2020, notează sursa citată.

În plină pandemie, compania Alphabet a angajat 21.000 de oameni în plus față de anul anterior. Alphabet a încheiat 2021 cu 156.000 de angajați, cu 15,6% mai mulți în comparație cu anul 2020.

Numai în trimestrul al patrulea din 2021 Alphabet a obținut venituri de 75,3 miliarde de dolari și un profit de 20,6 de miliarde de dolari. Cele mai mari încasări au provenit de la motorul de căutare Google, mai precis din rularea reclamelor prin intermediul său (43,3 miliarde dolari). Reclamele de pe YouTubeau adus companiei venituri de 8,6 miliarde de dolari, în timp ce Google Network a generat încasări de 9,3 miliarde de dolari. Serviciul de cloudal Google a generat venituri de 5,5 miliarde de dolari.  

Citeste si: Ce reclame va bloca Google în contextul războiului ruso-ucrainean

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Decizia majoră luată de Google și Apple! Rușii resimt primele efecte ale interdicțiilor internaționale

Colecționar de înfrângeri cu Real Madrid, Jurgen Klopp își explică neputința: 'Noi am avut nouă şuturi pe poartă, iar ei au avut doar unul'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

4 tipuri de afaceri care au nevoie de servicii seo pentru creșterea în Google

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies