Care este motivul pentru care videoclipurile de pe Instagram au rămas fără muzică. Tot mai multe schimbări apar pe rețelele sociale

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 25 dec 2023, 01:10

Care este motivul pentru care videoclipurile de pe Instagram au rămas fără muzică

Sursa: PixaBay

Persoanele ce utilizează Intagramul au descoperit că imaginile sau videoclipurile încărcate pe paginile lor au rămas fără sunet.

Milioane de utilizatori ai platformei Instagram au fost șocați și nervoși de această schimbare adusă rețelei de socializare, însă reprezentanții platformei de socializare le-a oferit răspunsul la această situație.

Citește și: Decizie radicală luată de Oana Matache şi Radu Siffredi. Sora Deliei și iubitul acesteia au anunțat ce se va întâmpla cu copiii artistei

De ce nu mai au sunet videoclipurile și pozele de pe Instagram

Compania Meta este cea ce deține Instagram, o platformă preferată de milioane de utilizatori. În această perioadă, compania Meta a trecut prin multe schimbări, astfel pierzându-și licența pentru multe dintre melodiile pe care Instagramul le folosește, ceea ce a cauzat ca videoclipurile și pozele oamenilor să rămână fără sunet.

Tik Tok este o altă platformă ce se luptă cu Instagram, iar prima a reușit să câștige dreptul mai multor melodii, majoritatea fiind virale.

Ambele platforme își doresc să atragă cât mai mulți utilizatori, astfel, cele două platforme își doresc să își determine utilizatorii să realizeze conținut folosind instrumentele de editare puse la dispoziție în respectiva platformă, în cea mai mare parte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cum să începi pe TikTok? Top Sfaturi pentru a avea succes pe platforma

Alte modificări suferite de Instagram

Dispariția melodiilor nu a fost singura schimbare de care utilizatorii vor avea parte după ultima actualizare a platformei Instagram, Meta a adus mai multe modificări de care oamenii vor trebui să țină cont în viitor:

 

  • se pune mare accent pe tot ce ține de SEO;
  • este important să postezi minim 6 story-uri pe zi pentru a deveni vizibil;
  • se vor utiliza între 3 și 5 hashtag-uri;
  • comentariile adăugate devin importante;
  • în aceeași măsură devine la fel de important și răspunsul la fiecare comentariu în parte;
  • videoclipurile postate pe vertical vor ajunge mult mai repede la utilizatori, decât cele pe orizontal;
  • se impune ca influencerii să posteze zilnic conținut curat și nou;
  • videoclipurile care vor fi preluate de pe TikTok, cu sau fără watermark, nu vor mai putea fi vizualizate.

Citește și: Cine e Flavius, starul de pe Tik Tok, care e noul concurent din Casa Iubirii! Știe ce vrea o femeie de la un bărbat și e convins că are acele calități!

Sursa: cancan.ro

 

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!