Mesaje de noapte bună: Cele mai frumoase urări pentru prietenii tăi de pe Facebook și Instagram în 2023

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 01 feb 2023, 11:50

Cele mai frumoase urări pentru prietenii tăi de pe Facebook și Instagram în 2023

Sursa: Unsplash

Mesaje de noapte bună. Rețelele de socializare sunt din ce în ce mai folosite, iar oamenii încearcă să împărtășească diferite momente importante din viața lor sau gânduri, iar acestea sunt cele mai frumoase mesaje pentru prietenii virtuali.

Facebook și Instagram sunt două dintre cele mai cunoscute platforme de socializare, unde oamenii își împărtășesc gândurile bune și aprecierea.

Iată care sunt cele mai frumoase urări pentru prietenii tăi virtuali.

Citește și: Mesaje de Întâmpinarea Domnului 2023: Cele mai frumoase urări pentru data de 2 februarie

Cele mai frumoase urări pentru prietenii tăi de pe Facebook în 2023

Pe Facebook majoritatea oamenilor au foarte mulți prieteni. Prieteni virtuali sau prietenii din viață reală, cărora le dorim doar bine, iar prin intermediul acestei platforme putem să ne împărtășim toate gândurile pozitive, să trimitem optimism către persoanele dragi.

Iată cele mai frumoase urări pentru prietenii virtuali de pe Facebook.

,,Dacă ziua nu ți-a fost bună, dacă ai avut o zi încărcată, îți doresc că noaptea să-ți fie liniștită, o noapte magică și vise cât mai frumoase în care să uiți de clipele neplăcute din timpul zilei. Noapte bună!”

,,Să te pui cu capul pe pernă și să ai parte de un somn odihnitor pentru a te pregăti pentru încă o zi minunată din viața ta.

Noapte bună!”

,,Chiar dacă ziua ta nu a fost una foarte bună, mereu există o dimineață care să îți aducă un nou început, așa că pune-te la somn pentru a vedea ce te așteaptă mâine. Noapte bună!”

,,Magia nopții să-ți aducă norișorii pufoși alături de tine, îngerașii să-ți vegheze somnul, sunetul viorii să te înconjoare, iar visele să-ți fie minunate! O noapte liniștită îți doresc!”

,,Astăzi a fost o zi dificilă, totul să fie bine mâine! Noapte bună!”

,,Noaptea a coborât, stelele s-au aprins și a sosit lumea minunată a viselor fără margini. Patul se pregătește de somnul liniștit. Să ai vise captivante, care dimineața se vom adeveri.”

Citește și: Ziua Cititului Împreună- 1 februarie 2023: Ce se întâmplă în creierul tău atunci când citești cu voce tare?

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

Cele mai frumoase urări pentru prietenii tăi de pe Instagram în 2023

Instagramul a început să fie un nou mod de a comunica cu prietenii și familia, iar deși nu multă lume își împărtășește urările de bine pe această platformă ar fi foarte frumos dacă s-ar găsi mesaje încurajatoare și aici. Majoritatea oamenilor se gândesc la grijile și problemele lor înainte să adoarmă, cât timp stau pe telefon, iar acestea sunt cele mai frumoase urări pentru prietenii virtuali de pe Instagram, care să îi ajute să uite de ce au pe cap.

,,Este timpul pentru somn. Fie ca visele să-ți fie dulci, somnul liniștit și odihnitor. Noapte bună!”

,,Este timpul să dormim! Lasă grijile zilei de azi în urmă și relaxează-te în jurul celor dragi. Noapte bună!”

,,Noaptea îți va aduce dulceața viselor, căldura păturii și liniștea nopții. Noapte bună!”

,,Noaptea îți va alunga problemele, îți va oferi clipe de tăcere și te va acoperi în liniștea cerului înstelat. Închide ochii, lasă-te purtată de valuri viselor plăcute, iar, când te vei trezi, vei simți odihna și căldura dulce a soarelui. Noapte bună!”

,,Fiecare zi ne aduce o mulțime de bucurii, mai ales timpul petrecut cu cei dragi. Fie ca această seară liniștită să îți amintească de iubirea care te înconjoară, atât din partea familiei, cât și din partea mea. Somn ușor și odihnă plăcută!”

,,Somnul să îți fie liniștit și dulce, perna moale și plină de vise frumoase. Somn ușor!”

„Unul lângă altul în viață și în sărbătoare” Theo Rose le-a dat peste nas cârcotașilor. Cum s-a pozat artista alături de Anghel Damian

,,Ai încredere în această noapte. Ea îți va aduce liniștea, odihna și visele frumoase de care ai nevoie. Fie ca perna să îți fie pufoasă, patul cald și primitor, iar somnul liniștit și dulce. Noapte bună!”

Citește și: Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiţilor 2023

Surse: libertatea.ro, postmodern.ro

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”