Marius și Andreea Pirui, în ipostaze fierbinți. Imaginile au ajuns pe instagram

,

În urmă cu o săptămână anunțau oficial că s-au despărțit, iar acum, Marius și Andreea Pirui au fost surpinși în ipostaze fierbinți. Cine i-a filmat?

Marius și Andreea Pirui s-au împăcat, asta după ce relația lor părea că a ajuns la final și că nu mai este cale de întoarcere. Cei doi se pare că au reușit să își rezolve problemele, iar acum sunt mai apropiați ca niciodată. Concurenții de la "Puterea Dragostei" au fost surprinși în ipostaze fierbinți, filmarea cu cei doi fiind postată pe internet de o apropiată a cuplului.

Citeste si: Daiana de la "Puterea Dragostei", anunț șoc: "O să mă căsătoresc cu..."

Marius și Andreea Pirui, în ipostaze fierbinți. Imaginile au ajuns pe instagram

Marius și Andreea Pirui au planuri serioase de viitor, iar dacă lucrurile vor evolua bine între ei, șansele să ajungă în fața altarului sunt destul de mari. Cei doi s-au logodit la "Puterea Dragostei" și chiar dacă de atunci și până în prezent au mai existat certuri între ei și chiar s-a ajuns la despărțire, se pare că acum lucrurile s-au calmat și relația lor merge bine.

Citeste si: Bianca de la "Puterea Dragostei": "Niciodată să nu îți ceri scuze pentru..." A ajuns la capătul puterilor?

Marius și Andreea Pirui nu își ascund sentimentele și fac gesturi tandre în prezența celorlalți concurenți din casă. La fel s-a întâmplat și acum, când cei doi au fost surpinși în timpul unui dans provocator. Imaginile în care concurenții de la "Puterea Dragostei" au fost surprinși în ipostaze fierbinți au fost postate pe instagram de Daiana, cea care le-a fost mereu alături celor doi.

Andreea Pirui nu a ezitat nicio secundă să danseze lasciv în fața iubitului ei și nu a fost deranjată deloc de faptul că întreg momentul a fost filmat de Daiana. Ba mai mult decât atât, concurenta de la "Puterea Dragostei" a postat și ea filmulețul la story, aceasta fiind o dovadă în plus a faptului că între ea și Marius nu mai sunt probleme în prezent și că relația lor merge ca pe roate.

Citeste si: Scandal monstru la Puterea dragostei: „Familia nu o să te primească acasă cu prostituata”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au împăcat? Iată cum au fost surprinși

Sfidare totală! Prima reacție a Bulgariei după ce i s-a respins intrarea în Schengen

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au împăcat? Iată cum au fost surprinși

Cine este Renat si cu ce se ocupa, de fapt, in realitate! Ce meserie are in Turcia!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies