Marius Crăciun, declarații despre presupusa relație cu Diana Belbiță, fosta concurentă de la Exatlon: "Mă bucur că am întâlnit-o!"

,
Diana Belbiță și Marius Crăciun
Marius Crăciun, declarații despre relația cu Diana Belbiță.

Marius Craciun, dezvăluiri uluitoare despre relatia sa cu Diana Belbita, fosta concurenta de la Exatlon.


In articol:

În urmă cu doi ani, relația dintre Diana Belbiță și Marius Crăciun, concurentul de la Survivor România, i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi, însă foarte mulți dintre ei s-au bucurat și au presupus că este vorba despre mult mai mult decât o legătură de amiciție. 

Diana Belbiță și Marius Crăciun
Ce s-a întâmplat cu Diana Belbiță și cu Marius Crăciun.

Citeste si: Drama prin care a trecut Marius Craciun, noul concurent din echipa Razboincilor de la Survivor Romania 2021!

Marius Crăciun, despre relația sa cu Diana Belbiță 

După ce au participa împreuna la o emisiune TV, Marius Crăciun și Diana Belbiță păreau că vor forma un cuplu, însă după încheierea competiției el a rămas în România, în timp ce ea a decis să plece în Canada, astfel că drumurile lor s-au separat definitiv.

Despre relația sa cu Diana Belbiță a făcut declarații Marius Crăciun.

"Nu e vorba de îndrăgostit sau de vreo relație. Ne-a legat o prietenie frumoasă și mă bucur că am întâlnit-o.  Mă bucur că are această șansa să plece în Canada, plus că să nu uităm, a semnat un contract cu cea mai mare promoție, UFC. Este o realizare pentru ea și trebuie să își dezvolte această carieră pentru care a muncit din greu de mic copil", a a declarat Marius Crăciun.

Citeste si: Decizie șoc luată de Diana Belbiță: ”Am decis să plec din România...”

Marius Crăciun a afirmat clar că încă o place pe Diana Belbiță ca om, dar a subliniat că între ei nu e nimic mai mult.

"De Diana mi-a fost cel mai dor, cu ea am păstrat legătura!", a afirmat Marius Crăciun.

Diana Belbiță a vorbit cu fanii ei și le-a răspuns la întrebările pe care aceștia le aveau cu privire la viața ei sentimentală.

"Nu, nu suntem împreună, nu am fost împreună, dar suntem prieteni. Suntem dovada clară că poate exista prietenie între o fată și un băiat", a spus Diana Belbiță, negând că ar fi fost vreodată iubita lui Marius Crăciun.

Marius Crăciun la Survivor România 2021

Marius Crăciun este noul concurent Survivor România 2021, spre bucuria telespectatorilor, care au putut vedea cine a mai spus "da" provocării de a veni în jungla Dominicană.

Tânărul face parte din echipa Războinicilor.

 Marius Crăciun
Marius Crăciun este cel mai nou concurent de la Survivor România 2021.

Citeste si: Survivor Romania 2021, Inca un concurent este eliminat din competitie: "Sa nu zici ca-s eu ca innebunesc!" Cine va pleca acasa?

"Pentru mine, Survivor inseamna mai mult decat rezistenta, decat de ati depasi limitele, mai mult decat iti poti imagina. Nu cred ca m-ar face nimic sa renunt in competitia asta", a spus Marius Cracun la Survivor Romania 2021.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum arată fiica Andreei Antonescu? Sienna este o adevărată domnișoară!

Cristian Diaconescu, despre SCANDALUL din coaliția de guvernare: 'Suntem singura țară din Europa Occidentală, în criză politică, în plină pandemie'

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Cine este Razboinica Romina Geczi, noua concurenta de la Survivor Romania 2021

Ce nu stiai despre Andreea Antonescu, noua vedeta de la Survivor Romania care a intrat in echipa Faimosilor!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies