Marius Crăciun


In articol:

În vârstă de 25 de ani, Marius Crăciun este cel mai nou concurent de la Survivor România 2021. El va face parte din echipa Războinicilor. Marius a practicat multiple sporturi încă din copilărie, însă nu la nivel profesionist. Acesta provine dintr-un mediu care nu are nici cea mai mică legătură cu sportul, însă sportul rămâne pasiunea lui cea mai mare. Marius Crăciun este pregătit să demonstreze că este un adevărat supraviețuitor și nimic nu-i va sta în cale pentru a căștiga trofeul Survivor România 2021.

CV Marius Crăciun. Cu ce se ocupa înainte de Survivor România 2021?

Citeste si: Drama prin care a trecut Marius Craciun, noul concurent din echipa Razboincilor de la Survivor Romania 2021!

Marius Crăciun este de profesie manager marketing, el a practicat timp de 12 ani judo de performață, câteva lui de MMA și este pasionat de porkour. În timpul liber practică bodybuilding și fitness. 

Marius a mai participat și la alte competiții televizate din dorința de a-și ajuta familia care nu are o situație financiară prea bună și trage din răsputeri pentru a trăi de pe o zi pe alta.

Date Biografice Marius Crăciun

Vârstă: 25 de ani

Echipă: Războinicii

Marius Crăciun va fi cel mai nou concuret din echipa Războinicilor, este pregătit să trăiască adrenalina la cele mai înalte cote și să demonstreze că are abilitățile necesare pentru această competiție.

Marius este din Pitești, iar copilăria sa nu a fost deloc ușoară, a trecut prin momente extrem de dificile din punct de vedere financiar, dar și emoțional cu un tată cu Alzheimer, care uneori nici nu-și recunoștea fiul.

Războinicul a povestit că era atât de sărac încât trebuia să își împartă cu fratele său perechea de pantofi, erau nevoiți să iasă pe rând din casă, deoarece nu aveau cu ce să se încalțe. Boala tatălui său l-a afectat nespus de mult și a făcut totul pentru a-și putea ajuta familia. Cu banii câștigați la diferite concursuri la care a participat și-a ajutat familia, nu s-a gândit nicio secundă la necesitățile sale, ci doar la bunăstarea familiei greu încercate.

Marius Crăciun s-a înscris la Survivor România 2021 pentru a demonstra că este un adevărat luptător și nimic nu-i poate sta în cale pentru a câștiga premiul pus în joc.

Consideră că motricitatea, motivația, calmul și agilitatea vor fi punctele lui forte, însă crede că empatia de care dă dovadă ar putea fi un punct slab.

Galerie FOTO. Ce imagini postează Marius Crăciun pe Instagram

Marius Crăciun are o adevărată comunitate pe Instagram care îi urmărește activitatea de zi cu zi. Tânărul este urmărit de aproape 40 de mii de oameni, ba chiar a și primit bifa albastră de la Instagram care dovedește că este o persoană foarte populară în mediul online. Războinicul postează fotografii cu el în diverse ipostaze și locuri pe care le vizitează, semn că ține foarte mult la aspectul său și la modul în care este surprins în imagini. Pozele din sala de sport sunt nelipsite de pe profilul său, Marius are mare grijă de trupul său.

Marius Crăciun de la Războinici
Marius Crăciun va face parte din echipa Războinicilor

 

 

 

Fotografii cu Marius Crăciun

Cookies