Survivor Romania 2021, Inca un concurent este eliminat din competitie: "Sa nu zici ca-s eu ca innebunesc!" Cine va pleca acasa?

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 feb 2021, 09:18
Un concurent Survivor Romania 2021 paraseste competitia intr-un nou consiliu de urgenta

Un nou consiliu de urgenta se va intruni la Survivor Romania 2021 in care un concurent va fi eliminat din competitie. Anuntul a fost facut de catre Daniel Pavel, prezentatorul reality-ului.

La sfarsitul jocului de Imunitate ce se va desfasura maine seara intr-un nou episod Survivor Romania 2021, Daniel Pavel, prezentatorul competitiei face un anunt neplacut in legatura cu un nou concurent.

Se pare ca un competitor va pleca acasa, asta dupa ce de mai multe saptamani la rand, mai multi concurenti de la Survivor Romania 2021 au cedat psihic si fizic si au fost nevoiti sa se retraga din competitie.

SURVIVOR ROMANIA 2021 27 februarie. Daniel Pavel anunta o nou concurent eliminat din competitie

Citeste si: Cine este Szidonia Szasz -Sindy de la Survivor Romania 2021. De ce a renuntat la sportul de performanta si cu ce se ocupa inainte de marea competitie de la Kanal D

Incepand cu Lucian Barbu, primul Razboinic accidentat grav la picior si culminand cu plecarea lui Alin Salajean, a Marilenei si apoi a Alexandrei Stan de la Faimosi, din ce in ce mai multi concurenti se resimt dupa multe jocuri in care au pus totul la bataie si luptand pana la ultima suflare. Daniel Pavel urmeaza sa faca un anunt neplacut pentru unul din concurentii Survivor Romania 2021, iar Jador a fost primul care s-a gandit ca ar putea fi el.

Nici nu a asteptat bine ca Daniel sa faca anuntul, ca Faimosul a si exclamat ca ar innebuni daca ar fi vorba despre el. "Am un anunt important si unul foarte neplacut, pentru unul din concurentii Survivor Romania 2021, drumul se opreste in aceasta seara.""

Faimosii si Razboincii au avut putin timp la dispozitie pentru a se bucura de venirea noilor concurenti in echipa lor deoarece acest anunt i-a bulversat complet.

Insa, se pare ca si unii dintre noii concurenti incep sa starneasca tot felul de reactii neasteptate in cadrul echipelor si aici vorbim despre nimeni alta decat Andreea Antonescu care deja a fost luata in vizor de catre Zannidache sau mai bine zis legatura ei puternica cu Elena Marin. Cele doua nu au ascuns prietenia care le leaga si s-au imbratisat indelung la venirea Andreea Antonescu pe insula, ba mai mult Elenei chiar i-au dat lacrimile. Insa, Zannidache nu vede cu ochi buni aceasta legatura a celor doua Faimoase si chiar a spus ca pun la cale noi strategii: "Bai, nene, ce faci, o speli in ureche?!" Nici aliatul lui Zannidache, Sebastian Chitosca nu a avut prea multe comentarii bune la adresa Andreei si a spus ca: "Saptamana asta, daca pierdem, Andreea are bilet dus-intors..."

SURVIVOR ROMANIA 2021. Un concurent paraseste competitia intr-un nou consiliu de urgenta. Cine ar putea da nas in nas cu eliminarea

Citeste si: Drama prin care a trecut Marius Craciun, noul concurent din echipa Razboincilor de la Survivor Romania 2021!

Preț benzină și motorină joi, 26 ianuarie 2023. Plinul la pompă, cu 24 de lei mai scump față de luna trecută

Incepe jocul de Imunitate iar Razboincii declara ca sunt mai pregatiti ca niciodata, cel mai inversunat fiind Starlin care ii declara din nou razboi lui Jador. Nici Faimosul nu se lasa mai prejos si urla cat il tin plamanii pe campul de joc ca :"Ma doare spatele, dar si asa te bat..." Jocul este unul extrem de dificil, iar adrenalina atinge cote maxime in Arena unde fiecare concurent este incurajat de catre echipa lui. Starlin incearca sa le motiveze pe noile concurente si sa le determine sa aiba un moral cat mai bun pentru a castiga puncte importante menite sa nu ii aduca pe Razboinici in postura de a face nominalizari spre eliminare.

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies