Marius Budăi, anunț de ultimă oră despre vouchere. Banii vor intra în posesia românilor din august

,
marius-budăi-pensie-ajutor-vouchere-250-lei

Marius Budăi, anunț de ultimă oră despre vouchere

[Sursa foto: Facebook: Marius Constantin Budai]

Marius Budăi a spus ieri, 1 iulie, că românii cu venituri mici vor continua să primească voucherele sociale. Banii vor intra o dată la două luni, iar următoarea tranșă le va fi livrată în luna august, urmând ultimele două să vină în octombrie și în decembrie.


In articol:

Marius Budăi i-a asigurat pe românii cu venituri mici, ieri, 1 iulie, că voucherele sociale vor veni. „Alimentarea cu bani” se va face în luna august, în luna octombrie și în luna decembrie.

„Oamenii vor primi informațiile în plicul cu cardul, asta fiind cea mai complexă etapă, imediat după card vor avea și alimentarile cu bani și apoi vor veni și celelalte tranșe, vom anunță public dată când vor fi alimentate cardurile: august, octombrie și decembrie ”, a declarat Marius Budăi, conform romaniatv.net.

De asemenea, Marius Budăi susține că

și ajutorul de 700 de lei va intra în posesia românilor, iar acest lucru se va întâmpla odată cu data de 1 iulie.

„Între 1 si 15 iulie se achită pensiile. Pentru cei care primesc pensia în cont bancar, cei 700 de lei vor fi livrati pe card, pentru ceilalţi banii vor veni acasă, împreună cu pensiile. Este un ajutor care se acordă în luna iulie, pe aproximativ acelaşi principiu pe care l-am avut si in ianuarie. Suma se vireaza pe cardul de pensie”, a mai spus Marius Budăi.

Citeste si: Vești bune pentru pensionari! Astăzi, 1 iulie, se dau taloanele de pensie care includ și ajutorul financiar de 700 de lei

marius-budăi-pensie-ajutor-vouchere-250-lei

Marius Budăi, anunț de ultimă oră despre vouchere

[Sursa foto: Facebook: Marius Constantin Budai]

Marius Budăi a declarat că ajutorul de 700 de lei va fi notat separat

Marius Budăi a mai adăugat că ajutorul de 700 de lei primit din partea Statului va fi trecut separat pe cuponul de pensie, pentru ca identificarea acestuia să fie mai ușoară. De asemenea, a început și tipărirea taloanelor de pensie care vor veni luna aceasta.

„Exact în calendarul plăților noi în fiecare lună, în perioada 1-15 ale lunii efectuăm plata pensiei către seniorii României. Fiecare dintre acele persoane care știu că se încadrează, care au venituri de până la 2.000 de lei, exact în ziua în care știu că primesc pensia vor primi acasă împreună cu cuponul de pensie și suma aferentă valorii pensiei lunare, dar și suma de 700 de lei, acest nou sprijin creat de Guvern pentru a veni în sprijinul cetățenilor români.

Suma va fi scrisă separat pe cuponul de pensie pentru a putea fi ușor identificată.

Citeste si: Femeile vor ieși mai târziu la pensie. Vârsta de pensionare a acestora va tot continua să crească

A început tipărirea taloanelor de pensie aferente lunii iulie, care conțin ajutorul financiar de 700 de lei, care se acordă pensionarilor cu venituri de până la 2.000 de lei. De vineri începe și efectuarea plăților”, a mai transmis Marius Budăi.

În continuare, acesta a lămurit și impozitarea progresivă. Ministrul susține că vizați vor fi doar salariații al căror salariu este mai mare decât cel al lui Klaus Iohannis.

„Nu vor fi taxe noi pentru veniturile salariale, ci doar pentru acele venituri ale bugetarilor care depăşeşc salariul preşedintelui Republicii România. Acolo era o discuţie să fie impozitate progresiv”, a mai menționat Budăi.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Angajările la stat pe posturile vacante, suspendate de către Guvern. Anunțul a fost făcut de Ministerul Muncii

Accident grav în Bihor cu trei mașini. Pompierii intervin pentru descarcerarea unei persoane. Traficul în zonă este îngreunat

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

La ce salarii vor putea ajunge românii, după ce salariul minim european va fi introdus

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies