Mariana Ionescu Căpitănescu, mărturisiri cutremurătoare despre cele mai dificile momente din viața sa! „Am trecut printr-o perioadă de anxietate și a urmat una de ușoară depresie”

Author: Ana Filip
Actualizat: 14 dec 2022, 20:38

Îndrăgita artistă Mariana Ionescu Căpitănescu, invitată în platoul Teo Show, a povestit despre cele mai grele momente care i-au marcat viața, dar care au făcut-o mai puternică.

Mariana Ionescu Căpitănescu are 53 de ani și o carieră strălucită în muzică populară de peste trei decenii, de care este tare mândră. Aceasta se numără prin cele mai apreciate și admirate artiste de folclor din România, care încă de bucură de mare succes și are o carieră fulminantă. Însă atunci când vine vorba despre viața ei de familie, îndrăgită cântăreața preferă să fie mereu cât se poate de discretă.

Mariana Ionescu Căpitănescu, mărturisiri cutremurătoare despre cele mai dificile momente din viața sa

Invitată de curând, în platoul emisiunii Teo Show, renumită artista de muzică populară, Mariana Ionescu Căpitănescu, a vorbit despre carieră strălucită de care este mândră, însă a făcut și câteva mărturisiri emoționante și impresionante din trecutul vieții sale și al familiei sale.

Întrebată cum a reușit să rămână mereu aceeași în

ciuda evoluției sale spectaculoase și a succesului de care s-a bucurat de-a lungul anilor, Mariana Ionescu Căpitănescu a spus că și-a dorit să își păstreze aceeași atitudine smerită și să își vadă doar de carieră și de familia ei și să vină în atenția publicului doar cu realizările sale profesionale.

„Mi-am dorit să rămân ancorată în realitate! Să rămân un om normal, pentru că nu mi-a luat

mințile succesul! Câteodată simt că ești așa, nedreptățit, dar tot eu îmi spun că o să-mi vină și mie rândul și totuși dacă în toți acești ani am mers crescendo și mi-am păstrat locul pe care eu l-am visat în cântecul popular, pentru că este un loc pe care tu că artist ți-l câștigi! Și este important să te menții, să-ți susții această poziție cu apariții, cu proiecte noi, să fii mereu în atenție, dar în
același timp să nu plictisești! E foarte greu! Este o linie foarte fină între aceste aspecte!”,
a spus artista.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

În toată perioada de ascensiune fulminantă pe plan profesional, Mariana Ionescu Căpitănescu, a născut și a crescut și doi copii minunați pe care și i-a dorit enorm și pentru care a luptat foarte mult să îi aducă pe lume cu bine. Îndrăgită cântăreața a povestit că a trecut prin două traume teribile, când a pierdut două sarcini, ce au marcat-o profund, încât ajunsese să creadă că Dumnezeu o pedepsește să nu poată avea copii niciodată.

„Pe moment m-au demolat! Am fost și eu și într-o perioada de anxietate, a urmat o perioadă de ușoară depresie, dar nu eram în țară! Pentru că eu aproape șapte ani mi-am întrerupt carieră artistică, din 1995 până în 2002, veneam în România câte o luna sau două, în această perioadă mi s-au întâmplat și aceste două traume pe care le-am trăit și la un moment dat ajunsesem la o concluzie, sunt pedepsită de Dumnezeu să nu am copii!”, a mărturisit Mariana Ionescu Căpitănescu.

Live Stream Online

Citește și: Mariana Ionescu Căpitănescu, sfătuită să intervină în relația Marcelei Fota cu tânărul de 23 de ani: „Dă-i niște lecții de viață. Copilul o s-o judece”

Citește și: Marcela Fota, taxată din cauza relației pe care o are cu un bărbat de 23 de ani. Ce coleg de breaslă s-a revoltat