Marcela Fota, taxată din cauza relației pe care o are cu un bărbat de 23 de ani. Ce coleg de breaslă s-a revoltat

,

Marcela Fota a trecut prin momente de groază în urmă cu doi ani, atunci când soțul ei a decedat. Acum, artista a reușit să depășească momentul dureros și se bucură de o nouă relație alături de un bărbat mult mai tânăr decât ea.


In articol:

Marcela Fota are un iubit noi. După o perioadă extrem de dureroasă, în care a suferit din cauza decesului soțului ei, acum, artista are un nou iubit.

Bărbatul are 23 de ani, iar Marcela are aproape dublul vârstei acestuia.

Marcela Fota, taxată dur din cauza diferenței de vârstă dintre ea și iubit

Marcela Fota nu a scăpat de criticile dure din partea persoanelor din jur, care au avut ceva de spus din cauza diferenței de vârstă dintre ea și iubitul ei.

Mai exact, Daniela Ploia este cântăreața de muzică populară care a făcut câteva remarci în legătură cu relația acesteia.

„Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea”, a fost remarca adresată Marcelei Fota. Cu toate acestea, interpreta a reacționat imediat, punctând faptul că nu o interesează de ceea ce se spune, dar și că singurele sale preocupări sunt iubitul și copilul ei.

„Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine, pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic, și psihic.

Citeste si: Marcela Fota, mesaj sfâșietor în ziua în care ar fi trebuit să aniverseze 3 ani de la nuntă. Artista, îngenuncheată de durere după moartea soțului

Oamenii este foarte normal să vorbească.

Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic. Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică, așa că nici nu văd comentariile, nici nu le aud”, a spus Marcela Fota pentru un post TV, relatează BZI.ro.

Daniela Fota a declarat că actuala ei relație nu i-a afectat fiul

Șocul pierderii fostului soț nu a avut un efect doar asupra sa, ci și asupra fiului ei. Din momentul în care Marcela Fota a decis să își refacă viața, aceasta s-a asigurat că deciziile pe care le va lua nu îl vor răni în niciun fel pe copilul ei, dar și că nu va fi afectat.

Citeste si: Marcela Fota, detalii cutremurătoare despre moartea soţului ei. Ce s-a întâmplat, la scurt timp după infarctul acestuia. 

„Băiatul meu se înțelege foarte bine cu mine. Eu am mai spus, eu orice lucru pe care îl fac, David este tot ce am eu pe acest pământ. Deși are 13 ani, noi suntem cei mai buni prieteni, iar eu mi-am dorit foarte mult acest copil. Am rămas însărcinată la vârsta de 31 de ani și mi l-am dorit atât de mult, încât nu aș îndrăzni vreodată să fac ceva care să-l afecteze în vreun fel”, a mai spus interpreta.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Soțul unei cunoscute interprete de muzică populară a MURIT tragic! A suferit un infarct chiar în timp ce se afla la coadă pentru a-și plăti taxele

Doi francezi au descoperit cadavrul unui alpinist care ar fi murit cu decenii în urmă pe gheţarul Stockji din Elveţia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Nelu Vlad, stop cardio-respirator la vârsta de 30 de ani. Artistul de la Azur ajunsese de urgență pe mâna medicilor: ”Fumam 70-80 de țigări pe zi”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies