Marcela Fota, mesaj sfâșietor în ziua în care ar fi trebuit să aniverseze 3 ani de la nuntă. Artista, îngenuncheată de durere după moartea soțului

Autor: Madalina Maftei

Marcela Fota, mesaj sfâșietor în ziua în care ar fi trebuit să aniverseze 3 ani de la nuntă

Sursa: Facebook Marcela Fota

Marcela Fota și soțul ei ar fi trebuit să aniverseze trei ani de la nuntă pe 2 februarie. Îngenuncheată de durere, interpreta de muzică populară a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor în memoria partenerului ei.

Pe 2 februarie, Marcela Fota și soțul ei ar fi trebuit să aniverseze trei ani de la nuntă. Pentru că, uneori, viața este extrem de cruntă, această zi a fost una cum nu se poate mai tristă pentru interpreta de muzică populară, care și-a pierdut soțul la sfârșitul anului 2020.

Marcela Fota, mesaj sfâșietor în ziua în care ar fi trebuit să aniverseze 3 ani de la nuntă

Artista și-a pierdut soțul la sfârșitul anului 2020. Minel a murit, la 47 de ani, în urma unui infarct, pe când se afla la o coadă pentru a plăti taxele pentru anul respectiv.

Marcela Fota nu poate da uitării cea mai frumoasă zi din viața ei și a postat pe rețelele de socializare un clip impresionant, care amintește de cea mai specială zi din viața ei.

În clipul care durează doar câteva secunde sunt derulate imagini de la nunta lor.

Pentru minunatul eveniment, Marcel a comandat un tir de lalele albe din Olanda. Artista și Minel, soțul ei, au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 13 ani, fără să-i lege vreun act.

”Intenția lui a fost să se căsătorească odată cu fie-su, dar n-am mai avut eu răbdare.

El fiind și foarte aproape de Dumnezeu, dacă eu citesc o carte, el caută în Biblie, și-a dorit foarte mult să facem acest pas însă nu am găsit momentul potrivit. Cu un an în urmă, în aceeași zi, a venit cu inelul și am hotărât să fixăm și această dată de 2 februarie. Noi nu am făcut această nuntă ca să ne convingem de dragostea noastră”, dezvăluia Marcela la scurt timp după nuntă, potrivit romaniatv.net.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Marcela Fota, motivul pentru care fiul său nu îi spune”mamă”: ”Niciodată nu mi-a zis...” Artista a dezvăluit totul

Cum a murit soțul Marcelei Fota?

Mariana Ionescu-Căpitănescu, sora Marcelei Fota, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre moartea cumnatului său.

”Ştiam că era într-o stare normală, nu era suferind, avea o uşoară problemă la inimă, o ţinea sub observaţie, dar nu era cardiac luat în evidenţa unui specialist ca fiind un pacient problemă. În familia lui, tatăl lui a avut probleme cu inima şi s-a stins din viaţă tot din cauza unui infarct miocardic la vârsta de 42 de ani.

Noi eram acolo, am fost…

Marcela s-a dus cu el şi era în clădire, dar nu era cu el în momentul în care… el, pur şi simplu, a căzut din picioare având loc acest infarct, a căzut din picioare şi am sunat ambulanţă pentru că eu trebuia să mă întâlnesc cu ea, am sunat la ambulanţă în timp ce mă duceam spre ea. M-a sunat foarte speriată să-mi spună că i s-a făcut rău şi până am ajuns acolo, ajunsese ambulanţa şi l-au resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, poate chiar mai mult”, a declarat Mariana Ionescu-Căpitănescu, pentru un post Tv.

Citeste si: Decizia neașteptată luată de Marcela Fota la un an după moartea soțului. Fanii au rămas înmărmuriți