Maria Cârneci, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 mai 2024, 16:04

#În Duminica Paștelui, telespectatorii vor putea urmări un interviu de colecție cu una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din România

Maria Cârneci, una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe de muzică populară din România, este invitată, în Duminica Paștelui, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea ce va fi difuzată imediat după reality-ul “Insula de 1 milion”, la Kanal D.

Maria Cârneci, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cunoscută și îndrăgită de publicul larg din țara noastră, Maria Cârneci este apreciată nu doar pentru timbrul vocal special dar și pentru modul direct, fără ocolișuri, prin care se adresează auditoriului, iar duminica aceasta,

prin intermediul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, telespectatorii vor putea afla detalii despre viața personală, dar și despre cariera artistică a acesteia.

Citește și: Maria Cârneci și-a deschis sufletul și a vorbit despre relațiile de iubire din tinerețe: „Toată viața mea am trăit cu o frică în sufletul meu să nu îmi fac părinții de rușine”. De ce s-a temut artista mereu

Maria Cârneci, în vârstă de 71 de ani, se mândrește cu o carieră de aproape o jumătate de secol în industria muzicală, a donat peste 100 de costume populare, a lansat zeci de albume, iar vânzările lor i-au adus îndrăgitei artiste Premiul pentru Excelență din partea casei de discuri Electrecord.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Maria Cârneci are un fiu, a fost căsătorită timp de patru decenii, și a trecut prin durerea pierderii soțului.

Citește și: Cel mai jenant moment prin care a trecut Maria Cârneci în timpul unei cântări: „Nu era vina mea”. Interpreta de muzică populară, dezvăluiri haioase la „Detectorul de minciuni”

“Când ați început să trăiți din muzică?”, “Ați uitat vreodată să mergeți la o nuntă?”, “Cât de greu v-a fost să v ă țineți gura?”, “V-a pupat vreodată Ceaușescu?”, “Când ați avut curajul să va bucurați de Revoluție?”, “Cum v-ați găsit echilibrul după moartea soțului?”, Cui îi este datoare vândută Maria Cârneci?”, acestea

sunt doar câteva dintre întrebările care îi vor fi adresate Mariei Cârneci în ediția de duminica aceasta a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată imediat după reality-ul “Insula de 1 milion”, la Kanal D!

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!