Cel mai jenant moment prin care a trecut Maria Cârneci în timpul unei cântări: „Nu era vina mea”. Interpreta de muzică populară, dezvăluiri haioase la „Detectorul de minciuni”

Author: Lavinia Medrea

Interpreta de muzică populară, dezvăluiri haioase la „Detectorul de minciuni”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Astăzi, în ultima ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, invitată a fost interpreta de muzică populară Maria Cârneci.

Invitată în ultimul episod al emisiunii online „ Detectorul de minciuni”, moderată de Bianca Drăgușanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Maria Cârneci a depănat câteva amintiri amuzante și

a vorbit sincer despre toate subiectele care i-au fost puse pe masă. 

Cel mai jenant moment prin care a trecut Maria Cârneci în timpul unei cântări

Maria Cârneci este una dintre interpretele de muzică populară de aur ale României, cu o carieră impresionantă și cu o voce de neegalat. Invitată la „Detectorul de minciuni”, Bianca Drăgușanu a profitat de oportunitatea de a o întreba pe cântăreață, pe care o îndrăgește foarte mult, dacă a trecut, vreodată, printr-un moment jenant în timpul unei cântări.

Citește și: Maria Cârneci despre momentele cumplite după moartea soțului ”Plâng pur și simplu, mă descarc”. Care sunt cele mai mari regrete ale artistei

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

„Era o scenă din scânduri și mi-a rămas odată tocul înțepenit în deschizătura dintre scânduri, dar eu sunt draga nene, adică am scos pantoful, am scos și pe celălalt și am băgat cântările, adică nu e rușinos, că oamenii, săracii, din sală au văzut ce s-a

întâmplat, nu era nimic de care să mă jenez că nu era vina mea, dacă punea o mochetă sau era lin nu se întâmpla. Și atunci am zâmbit, am luat-o ca o întâmplare haioasă și aia a fost”, a povestit Maria Cârneci.

De ce se simte jenată Maria Cârneci la evenimente

Chiar dacă nu a întâmpinat vreun eveniment jenant la evenimentele pe care le-a avut de-a lungul vieții, un singur lucru o incomodează, uneori, pe Maria Cârneci.

Este vorba despre oamenii care, aflați în stare de ebrietate la cântări, îi cer să cânte anumite piese.

Live Stream online Teo Show - editia de luni, 31 august - VIDEO

Citește și: Maria Cârneci: ”Zile de naștere, ca o nuntă!” Povești de la petrecerile cu 200 de invitați. Artista a împlinit 69 de ani

„Nu, nu m-am simțit jenată de chestia asta, jenată mă simt când mă duc la nunți și mai vin unii d-ăia care au tras prea mult la draga nenii (n.r: care au băut prea mult) și îți comandă câte o cântare, pentru că ei nu mai... la revedere, deci băutura e pe primul loc, și mi s-a întâmplat la o nuntă, mi-a comandat, cred că de zece ori am cântat o melodie. Și știi când am plecat de la nuntă ce a zis: toată noaptea te-am rugat, doamna Maria, să-mi faci și mie cântarea aia, și nu mi-ai făcut-o”, a povestit, râzând, Maria Cârneci.