Noi sezoane “În oglindă”, “Duet cu Alexandra” şi “Detectorul de minciuni” se vor vedea la Kanal D2

Author: Diana Tilă

Succesul din online se va regăsi pe micul ecran, la Kanal D2, odată cu difuzarea emisiunilor care au creat comunităşi uriaşe de fani în social media.

Odată cu lansarea Kanal D2, grupul Dogan Media International face un nou pas strategic transferând din mediul Digital pe TV cele mai interesante producţii care au deja un impact major asupra publicului din mediul online. Kanal D2 stabileşte astfel o conexiune puternică între comunitățile consumatoare de TV și online, oferind conținut fresh, exclusiv şi acoperind diferite domenii de interes, de la muzică, povești de viață și până la interviuri cu celebrități.

Citește și: Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, premiat pentru “Inovație și leadership în industria media”, la Gala Business Review Awards

Noi sezoane “În oglindă”, “Duet cu Alexandra” şi “Detectorul de minciuni” se vor vedea la Kanal D2

Începând din 7 aprilie, de vineri până duminică, de la ora 22:00, Kanal D2 va aduce în

faţa publicului, pe micul ecran, episoade fresh ale emisiunilor “În Oglindă”, “Duet cu Alexandra” şi “Detectorul de minciuni”, programe care s-au bucurat deja de succes pe canalul de YouTube TheXclusive.

În fiecare vineri seară, de la 22:00, va fi difuzată emisiunea “Duet cu Alexandra”, o combinaţie reuşită de interviuri, dezvăluiri inedite şi muzică live, oferite de Alexandra Ungureanu şi invitaţii săi într-o ambianţă primitoare şi relaxantă.

Citește și: Când se lansează Kanal D 2? Anunț oficial

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

“Detectorul de miciuni”, emisiunea prezentată de Bianca Draguşanu, va aduce în faţa publicului, în fiecare sâmbătă seară, de la 22:00, invitaţi din industria de entertainment şi cei mai cunoscuţi influenceri.

Întrebările îndrazneţe şi reacţiile invitaţilor conectaţi la  detectorul de minciuni  creează adevărate momente de amuzament şi relaxare, un melanj perfect pentru serile de sâmbătă.

Denise Rifai, confesiuni dureroase în fața lui Mihai Ghiță:

 Interviuri pline de emoţie şi profunzime vor dezvălui publicului larg o serie de personalităţi din diverse domenii, prin interviurile realizate de Mihai Ghiţă, la “În oglindă”, în fiecare duminică, de la 22:00, la Kanal D2. 

Revenim în zilele ce urmează cu mai multe detalii despre oferta de programe pe care Kanal D2, noua televiziune generalista din portofoliul Grupului Dogan Media International, o aduce publicului din 2 aprilie.

Citește și: Ugur Yesil, CEO Kanal D şi Radio Impuls, premiat pentru leadership performant la Gala Premiilor Financial Intelligence Hall of Fame

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”