Marea Finală "Insula de 1 milion" se apropie: Cosmin Cernat a anunțat ultimele detalii!

Autor: Lavinia Medrea

#Finala celui mai amplu experiment social televizat care va avea loc sâmbătă, 15 iunie, la ora 21:00, la Kanal D!

Marea Finală a emisiunii "Insula de 1 milion" se apropie cu pași repezi, aducând un val de entuziasm și emoție atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului, a anunțat în editia de sâmbătă a reality-ului că au mai rămas doar patru episoade până la deznodământul celui mai amplu experiment social televizat. Finala va avea loc sâmbătă, 15 iunie, la ora 21:00, la Kanal D.

Citește și: Sindy și Vlădaia, eliminate de la Insula de 1 milion! Strategia care le-a trimis direct acasă. Primele declarații: „Când te auto propui, riști să pleci acasă”

Marea Finală "Insula de 1 milion" se apropie

Weekend-ul trecut a fost unul intens la “Insula de 1 milion”, plin de schimbări majore pentru concurenții rămași pe insulă.

Cosmin Cernat a anunțat că de acum înainte va exista o singură tabără pentru toți concurenții. Aceștia au fost rugați să decidă împreună în ce tabără vor locui și să propună un nume pentru noua lor “locuință” comună. Vesticii și-au strâns proviziile și s-au mutat în tabăra Sudicilor.

Citește și: Au mai rămas 18 concurenți la "Insula de 1 milion"; Isabela a fost eliminată

Sindy a fost figura centrală a weekend-ului, orchestrând desfășurarea evenimentelor atât sâmbătă, cât și duminică. Aceasta a decis să le trimită la joc pe Alexandra, Angela, Georgiana și Nicoleta, care au fost puse la încercare într-o probă nouă de aruncare a nucilor de cocos la țintă cu praștia. Proba a fost câștigată de Georgiana, care a declarat entuziasmată: "Cu siguranăaă mi-am uns lanțul bine..si în capul meu era <dă-i că poți, Gherghina trage că te vad nepoții acasă>.

Si nepotii sunt foarte mândri de mine".

Alina a fost nevoită să părăsească competiția din cauza unei accidentări suferite săptămâna trecută. Înainte de plecare, aceasta i-a cedat cele trei brățări lui Flori, subliniind că Flori a demonstrat că merită să rămână în competiție.

“Sunt tristă pentru ca nu am vrut si nici nu mi-am propus să se termine asa...Îmi pare foarte rău, speram sa fie o veste bună.

Dacă așa a decis si a stabilit doctorul, înseamnă că asa trebuie ca drumul meu să se termine aici, în acest mod si atunci nu o să îmi pun sănătatea in pericol și o să accept această decizie si o să plec cu capul sus", a spus Alina în Arena, justificand ca i-a oferit brățările colegei sale de tabără, Flori," pentru că a demonstrat că merita, a luptat si cu băieti și cu fete și sper să le ducă cat mai departe".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și acolo am descoperit o cofetărie absolut superbă.”

In ediția de sambata, Alexandra si Angela au pierdut proba decisiva, iar brățările au revenit Georgianei, castigatoarea probei.

Duminică, Sindy a continuat să-și joace cărțile, autopropunându-se la joc pentru a acumula cât mai multe brățări și nominalizând alte trei concurente puternice, Georgiana, Vladaia și Flori. Primul joc a fost câștigat de Flori, care a declarat cu bucurie la finalul probei, moment in care acumulase 13 brățări la mână: "Nu o sa uit niciodată ziua asta cu așa de multe brățări. Mi-am dorit foarte mult să rămân în joc si să câștig prima probă, deși când am văzut traseul mi s-a părut foarte dificil".

În proba decisivă, Georgiana, Vladaia și Sindy au fost nevoite să țină cu dinții un mecanism pe care au fost adăugate greutăți succesive. Georgiana a câștigat această probă, spunând: Ma bucur foarte mult că am câștigat si am putut să îmi țin promisiunea față de Flori. Am venit împreuna, o să plecăm împreună. Pot să spun că am tras cu dintii de proba asta si la propriu, si la figurat ca să rămân pe insula de 1 milion ”.

La finalul probei decisive, Sindy a iesit din competie, Flori continuă sa fie cea mai bogată femeie de pe insulă, cu 8 brățări însumând 160 de mii de lei, câștigând astfel imunitatea la joc, iar Georgiana, castigatoarea Probei decisive, și-a recuperat brățările.

Cosmin Cernat a stârnit entuziasmul concurenților rămași, anunțând că Finala se apropie cu pasi repezi, iar lupta pentru miza uriașă pusă în joc, de 1 milion de lei, devine tot mai intensă:" Au mai rămas patru ediții până la marea Finală."

“Insula de 1 milion” intră în linie dreaptă spre Marea Finală, astfel cei 13 concurenti rămași în joc sunt reuniți într-o singura tabără, dar continuă lupta individuală pentru miza uriasa de 1 milion de lei. Pe cine va trimite Szilard la joc, cum vor conviețui Sudicii și Vesticii într-o singură tabără, ce strategii își vor face concurenții? Aflăm urmărind o nouă ediție sâmbătă, de la ora 21:00, la Kanal D.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!