Sindy și Vlădaia, eliminate de la Insula de 1 milion! Strategia care le-a trimis direct acasă. Primele declarații: „Când te auto propui, riști să pleci acasă”

Autor: Laura Macovei

Sindy și Vlădaia, eliminate de la Insula de 1 milion! Strategia care le-a trimis direct acasă

Sursa: Kanal D

Deși s-a auto propus la joc, Sindy a fost eliminată. Alături de ea a plecat și Vlădaia, deoarece niciun concurent nu s-a oferit să își cedeze brățările.

Lupta devine din ce în ce mai strânsă pe Insula de 1 milion. Concurenții se luptă pentru a ajunge cu cât mai multe brățări în Marea Finală. 

Sindy și Vlădaia, eliminate de la Insula de 1 milion

Deși s-a auto propus, se pare că strategia lui Sindy  nu a funcționat. Ea și Vlădaia au părăsit în această seară show-ul de aventură, „Insula de 1 milion”. 

Cosmin Cernat: Sindy, tu ai avut puterea de a nominaliza astăzi. Ai crezut că se va termina așa?

Sindy: Am luat și varianta asta în plan. Când te auto propui, riști să pleci acasă. Eram conștientă de acest lucru. Așa s-a întâmplat și nu pot să schimb trecutul, dar știu fiecare greșeală pe care am făcut-o.

Ăsta este deznodământul. Plec acasă cu capul sus.

Cosmin Cernat: Vrei să le spui ceva celor din arenă?

Sindy: Mi-aș dori foarte mult să continui, normal, dar știu că suntem într-o competiție în care fiecare vrea să rămână, pentru că suntem aproape de Finală. Sunt recunoscătoare dacă cineva vrea să mă salveze, iar dacă nu, sunt fericită că am ajuns până aici.

Citește și: Trei concurente au fost eliminate la Insula de 1 milion! Lacrimi și tristețe în rândul concurenților rămași: „Sunt fără cuvinte. Nu îmi revin”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vlădaia: Treaba mea a fost să am grijă de brățara pe care am primit-o și până aici am putut.

Iar aici s-a terminat povestea mea și o să continue Flori și vreau să vă mulțumesc că m-ați acceptat așa cum sunt, cu răutățile mele, cu părțile bune și mai puțin bune, cu plânsetele mele. Mulțumesc că ați avut grijă de mine și chiar mă bucur enorm de mult că am nimerit într-un camp în care am rezonat cu voi. Eu așa presimt, că drumul meu aici s-a încheiat.

Vlădaia l-a întrerupt pe Cosmin Cernat pentru a transmite un ultim mesaj

Exact înainte de a părăsi arena, Vlădaia i-a cerut permisiunea lui Cosmin Cernat să transmită un mesaj unei persoane importante din viața ei, cea care se face răspunzătoare totodată de participarea Vlădaiei în competiție.

Citește și: Răsturnare de situație la Insula de 1 milion! Sindy a picat din nou la ruletă: „Trebuie să intru și eu” Ce vedem în ediția de duminică, 26 mai, la Insula de 1 milion, la Kanal D

Vlădaia: Aș vrea să îi mulțumesc surorii mele, Gabi, că m-a încurajat și a fost mereu alături de mine și sper să fie mândră de omul pe care l-a construit cu timpul.

Începând de săptămâna aceasta emisiunea este difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, la Kanal D.

Urmăriți întregul moment al eliminării în videoclipul de mai jos:

 


În Gala de duminică, 16 iunie, în momentul în care a fost descalificat, Cosmin a susținut că nu are nicio legătură cu informațiile apărute pe internet din „Casa iubirii” și că, în mod sigur, cineva a fabricat probele primite de echipa emisiunii.