Sindy a făcut nominalizările! Pe cine a ales concurenta să trimită la următoarea probă: „Să știți că am vrut să fac o farsă”

Autor: Laura Macovei

Sindy a făcut nominalizările! Pe cine a ales concurenta să trimită la următoarea probă: „Să știți că am vrut să fac o farsă”

Sursa: Kanal D

Sindy a făcut următoarele nominalizări și a trimis patru concurenți la următoarea probă. Cine se va duela într-un nou joc pe Insula de 1 milion?

Au mai rămas 18 concurenți la "Insula de 1 milion", reality show-ul de la Kanal D. Ultima concurentă care și-a luat rămas bun de la colegii săi a fost Isabela.

Care sunt nominalizările lui Sindy

Competiția continuă pe Insula de 1 milion cu cei 18 concurenți rămași să prindă experiența celui mai mare experiment social televizat.

Sindy a fost aleasa ruletei și a ales să trimită la joc patru concurente puternice: Alexandra, Georgiana, Nicoleta și Angela.

Citește și: „Îmi pare rău că trebui să se termine drumul tău aici!” Anunț important făcut de Cosmin Cernat! Ce se întâmplă în ediția de sâmbătă, 25 mai, la ”Insula de 1 milion”

„Alexandra, pentru că ea este cea mai puternică fată din camp-ul nostru și nu numai, de pe toată insula ca fată. Am foarte mare încredere că o să câștige.

Am încercat să fac o formulă în care să fie sigură că ea câștigă.
Georgiana nu prea a jucat. Are o singură brățară și am zis să-i ofer șansa de a juca din nou, pentru că îi place adrenalina, plus că avem nevoie de cât mai multe brățări în camp-ul nostru. Nicoleta nu a jucat prea mult nici ea și are o singură brățară. Noi avem nevoie de cât mai multe brățări în camp-ul nostru și am zis să mai iau și de la ei.
Am vrut să fac un joc cât de cât echilibrat, de asta am ales mai multe patru fete și să fie și din camp-ul celălalt, să nu stea degeaba.
Doamna Angela vrea să ajungă cât mai departe, aproape de final, dar nu se poate așa să nu joci măcar un joc și să ajungi în Marea Finală. Așa că am zis să-i ofer o distracție pe traseu, să vadă și ea cum e traseul.
Eu zic că o să fie frumos jocul,”
a declarat Sindy, după ce a făcut nominalizările.

Nicoleta nu se aștepta să joace cu doamna Angela

Dacă Nicoleta a rămas surprinsă de faptul că va juca alături de doamna Angela, Alexandra a sărit de fericire când a aflat că va intra într-o nouă probă.

Și doamna Angela a părut la fel de încântată, spunând că abia aștepta să joace.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nicoleta: Singura veste e că între trei sudice, nu mă așteptam să joc cu doamna Angela.

Georgiana: Le dăm să le sară lanțul și dacă nu, măcar să le sară.

Angela: Doamne, îți mulțumesc că mi-ai ascultat ruga! Atât de mult mi-am dorit să joc. Joc alături de niște fete puternice, niște fete tinere. Nu se știe ironia sorții ce va fi. Poate voi fi prima, poate voi fi ultima. Vom vedea pe traseu.

Începând de săptămâna aceasta emisiunea este difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, la Kanal D.

Urmăriți întregul moment cu nominalizările în videoclipul de mai jos: