Mama Geta, primele declarații despre cum a aflat sexul bebelușului pe care Daniela Iliescu și Culiță îl așteaptă: ”Tu o să ai băiat”

,
Cultita va avea un baiat
Culita, tata de baiat

Mama Geta a vorbit pentru prima dată despre cum a aflată sexul bebelușului pe care Daniela Iliescu și Culiță Sterp îl așteaptă. Este în culmea fericirii după vestea primită că va fi bunică de băiat.


In articol:

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare în această săptămână, iar premiul câștigat de aceștea a fost unul neașteptat, fotografii de la cei dragi de acasă. Culiță a avut un moment extrem de emoționant, iubita lui Daniela Iliescu i-a trimis un colaj cu poze în care i se poate vedea burtica de gravidă, dar

și o poză în care este ecografia bebelușului pe care îl așteaptă și își anunță iubitul că va fi tată de băiat. Mama Geta a vorbit în premieră despre cum a aflat veste că Daniela va aduce pe lume un băiețel.

Cum a aflat mama Geta că Daniela și Culiță vor fi părinți de băiat?

Mama Geta a intrat în direct la Teo Show, unde a făcut primele declarații despre veste că Daniela Iliescu și Culiță vor fi părinți de băiat. Culiță știa că va avea o fetiță, iar vestea l-a luat prin surprindere, chiar crezând că Daniela îi face o farsă. La controlul pe care l-au făcut înainte de plecarea lui Culiță la Survivor România, medicul i-a anunțat că vor avea fetiță, însă se pare că a fost mult prea devreme, iar acum s-a dovedit că vor avea băiețel.

Mama Geta a povestit că nu știa că Daniela va avea băiat, ea și-a dorit ca prima dată să afle Culță, iar mai apoi să spună familiei.

Aceasta a mai spus că înainte cu câteva zile până să afle Faimosul minunata veste, Daniela a fost în vizită pe la ei. Mama Geta s-a uitat la ea și i-a spus că va avea băiat fără să știe sexul copilului.

”Mă credeți că a venit Daniela cam înainte cu 2-3 seri, ne-am mai uitat la emisiune. A venit la noi și i-am spus ”tu fata după fața ta se vede clar că tu nu faci fată, tu băiat o să ai, se vede așa după fața ta ”, și cum m-am

uitat eu asa la ea zic: ”tu mai mult ca sigur ai băiat nu cred că ai fată” și ea zice ”da de unde ști”, a rămas foarte surpinsă, ”voiam să vă spun că am fost la ecograf la Cluj”...când s-a dus i-a spus că are băiat.”, a declarat mama Geta.

Mama Geta a presimtit ca va fi baiat
Cum a aflat mama Geta sexul bebelusului

Citeste si: Daniela Iliescu, iubita lui Culiță de la Survivor România 2021, dezvăluiri despre conflictele din tabăra Faimoșilor. Mesaj dur pentru Cătălin Moroșanu: ”Trădătorul”

Culiță în culmea fericirii, va fi tată de băiat

Veste pe care a primit-o la Survivor România l-a emoționat până la lacrimi pe Culiță, nu se aștepta să fie tată de băiat. Acesta a mărturisit că pe fiul său și al Danielei îl va chema Mihai.

”Deci n-o mai cheamă Jacqueline, ci Mihai!”,  a spus Culiță entuziasmat.

”Zic, bă, dacă e o farsă, bă dacă, dar nu e întâi aprilie, mai este până la întâi aprilie...nu-mi

vine să cred, când am văzut poza, prima dată am zis să mă pregătesc să mă emoționez că zic acum dacă este poză, sigur o să văd o poză emoționantă și când am văzut că este băiat a dat-o din plâns în fericire, am plâns de fericire.”,  a mărturisit Culiță după vestea primită.

Culita a plans de fericire
Culita emotionat pana la lacrimi

Citeste si: Culiță știa că va avea o fetiță, dar a primit vestea care a schimbat totul! Reacția lui incredibilă la Survivor România 2021! Daniela Iliescu i-a făcut cea mai frumoasă surpriză

 

Citește-ne pe
Citește și:

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță de la Survivor România 2021, dezvăluiri despre conflictele din tabăra Faimoșilor. Mesaj dur pentru Cătălin Moroșanu: ”Trădătorul”

Ministrul Educației anunță că Raed Arafat este de acord ca elevii din clasele a 8-a și a 12-a să mergă la școală și în scenariul roșu

Clasament Survivor România. Cine sunt cei mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici? Surprize pe bandă rulantă

Catalin Morosanu, atac dur la adresa lui Culita Sterp la Survivor Romania 2021: "Va trada asa cum i-a facut si lui Jador" Ce ALIANTE s-au facut intre Faimosi ?

Ce face mama Geta de dorul lui Culiță Sterp? Incredibil cum a fost surprinsă mama concurentului de la Survivor Romania 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies