Mai tare ca Iulia Albu! O femeie din Bucuresti se plimba pe strazi cu un uliu

Mai tare ca Iulia Albu! O femeie din Bucuresti se plimba pe strazi cu un uliu

Va facem cunostinta cu doamna Pistol. Iubitoare de animale si pasari, doamna a ramas uimita cand pe strazile Bucurestiului a gasit un pui de uliu.

Se intampla in urma cu 2 luni. De atunci si pana acum se ocupa de pasarea sa ca de un copil. Iar inaripata profita de rasfat. Si sa nu credeti ca  "domnul Gogu" mananca soareci, asa cum obisnuieste un uliu.

 

Dupa o masa copioasa doamna Pistol isi scoate uliul la aer curat. Ce-i drept, n-are poseta pentru gaina precum cea a Iuliei Albu, ci o manusa si o sfoara pe post de lesa. Dar chiar si asa pasarea ei atrage privirile trecatorilor!

 

Si daca va gandeati ca doamna Pistol este singura persoana care a adoptat stilul Iuliei Albu va inselati. Moda pasarilor la purtator a ajuns si la Baia Mare. Domnul Tiberiu isi plimba cioara cu masina.

 

Pitiuco are stilul sau. Isi urmeaza stapanul peste tot. Cel mai mult insa ii plac iesirile in oras pentru ca atunci domnul Tiberiu il rasfata cu o portie de mititei!

 

I-ar placea poate si o bere, dar mai importanta e sanatatea. Asa ca Pitiuco trebuie sa se multumeasca cu mangaierile trecatorilor cat timp stapanul sau se racoreste la teresa.

 

Cand plimbarea este pe terminate Pitiuco stie ca trebuie sa se aseze pe bordul masinii. Acolo primeste bunatati nebanuite pentru drumul spre casa.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate