Mădălina Pamfile părăsește platoul Bravo, ai stil! Celebrities! Ce s-a întâmplat între ea și Nicoleta Dragne: "Vrei să pun vocalele pe care i le-ai dat Ioanei?"

,
Madalina Pamfile paraseste platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Madalina Pamfile iese din platoul Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Discutiile aprinse dintre Mădalina Pamfile si Nicoleta Dragne la Bravo, ai stil! Celebrities ating apogeul in editia de miercuri.


In articol:

"Fantoma" Ioanei Filimon le bântuie pe doua dintre concurentele Bravo, ai stil! Celebrities. Nicoleta Dragne, una din prietenele bune ale fostei concurente a inițiat o discuție cu Madalina Pamfile, cea care i-a reproșat într-o ediție anterioara Ioanei Filimon că aduce mereu în discuție familia ei.

În ultima ediție în care a apărut Ioana, cele doua au avut o cearta extrem de aprinsa în care Madalina Pamfile a izbucnit în plâns.

Citeste si: Se încing spiritele între Viviana Sposub și Ruxi din cauza roast-ului din Gala: "Fix la ea nu mă așteptam o secundă!"

Madalina Pamfile: "Tu eșți cea care ai deschis subiectul despre tatăl fetițelor mele. Ai înțeles? Nu te privește pe tine tatăl copiilor mei. Ia spune-mi cine e și spune-le și celor de acasă. Uita-te ce e pe online, încetează. Toată lumea a luat-o că stau cu un milionar că e moș...Hai să nu vorbim despre familie și asuma-ți că ai zis lucrurile acestea. E vorba că s-a indus și la mine s-a indus acum ceva timp. Este chestia asta de situația financiara și că îmi da bani să mă votez singura.

Tu puteai să zici că mă votez fară să zici despre familia mea. Te-ai băgat într-o discuție...Te rog să nu mai vorbeșți despre familia mea."

Nicoleta Dragne, replici acide la adresa Madalinei Pamfile la Bravo, ai stil! Celebrities

Ce i-a spus Nicoleta Dragne Madalinei Pamfile la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ruxi, 5 pe linie în Gala Candyland la Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu a răbufnit: "Nu ținem pe nimeni în brațe, nu mă interesează cine este Ruxi Opulență!"

Madalina Pamfile paraseste platoul Bravo, ai stil! Celebrities

După ce a fost eliminata din competiția Bravo, ai stil! Celebrities, Ioana Filimon a dezvăluit că nu are nicio legătură discuțiile aprinse din platou cu decizia ei  de a părăsit show-ul, vrând să se dedice vieții personale. Însă, în competiție au rămas, se pare, ecouri ale acelei discuții, iar Nicoleta Dragne răbufnește la adresa Madalinei Pamfile.

Nicoleta Dragne, replici taioase la Bravo, ai stil! Celebrities

Nicoleta Dragne: "O faci pe Ioana răspunzătoare de frustrările tale pentru că tu le ai cu publicul de acasă? Vrei să pun vocalele Ioanei pe care i le-ai dat? N-aș face asta pentru că nu sunt că tine.

Madalina Pamfile: "Acum îmi faci șantaj?" Nicoleta Dragne:"Nu poți să duci discuția? Pai apară-te daca ai dreptate."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cu ce se ocupă Ioana Filimon după ce a fost descalificată de la Bravo, ai stil! Celebrities? Fosta concurentă a făcut publice imaginile

PREMIERĂ China a aprobat PRIMUL TRATAMENT anticoronavirus

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Reacția lui George Burcea după roast-ul surprinzător al Vivianei Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi, 5 pe linie în Gala Candyland la Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu a răbufnit: "Nu ținem pe nimeni în brațe, nu mă interesează cine este Ruxi Opulență!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies