Se încing spiritele între Viviana Sposub și Ruxi din cauza roast-ului din Gala: "Fix la ea nu mă așteptam o secundă!"

,
Viviana Sposub si Ruxi, noi atacuri la Bravo, ai stil! Celebrities

Viviana Sposub si Ruxi, noi replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Viviana Sposub a fost ferm convinsa ca Ruxi, fosta ei amica, nu se va supara din cauza roast-ului din Gala Bravo, ai stil! Celebrities.


In articol:

Roast-ul Vivianei Sposub din Gala Candyland Bravo, ai stil! Celebrities a lașat urmări în rândul competitoarelor.

Viviana s-a arătat foarte mirata de faptul că tocmai Ruxi s-a supărat pe ea din cauza pamfletului care a vizat-o și pe ea. În ediția de miercuri, Viviana dezvăluie în culise că: "Fix la ea nu m-aș fi așteptat nicio secunda!"

Citeste si: Reacția lui George Burcea după roast-ul surprinzător al Vivianei Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

Se incing spiritele intre Viviana Sposub si Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities dupa roast-ul din Gala

Viviana Sposub în Gala Bravo, ai stil! Celebrities: "Și acum ajungem la aceasta mare scriitoare a poporului roman. A scris aproape doua cărți, dar vocabularul ei consta în "să moara Franța", "să moara Gibilan", "nu mă sparge" și mai nou "să moara Viviana"..."  

 

 

Viviana Sposub nu se astepta ca Ruxi sa se supere din cauza roast-ului

Viviana Sposub si Ruxi, dialog cu sageti la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ruxi a ținut să îi dea replica în Gala imediat când Ilinca a rugat-o să își spună părerea despre roast: "Data viitoare, iți dau eu oameni care stiu să scrie pe bune. Felicitări pentru curaj și că ai reținut replicile. Vreau să spun că manelista cum sunt și cu vocabularul pe care mi-l asum pentru că așa cum sunt cartea mea este printre primele doua cele mai vândute în 2021.

Să mă sune iubitul tău să-i spun cum s-o vanda."

Citeste si: Viviana Sposub, ironie maxima la adresa ei: "Sunt spărgătoarea de case! De 1 an și 3 luni Burcea zice că mă ia de mireasă, dar tot nu divorțează!" Oare ce a spus George Burcea când a auzit-o?

Ruxi si Viviana Sposub, replici usturatoare in editia de miercuri Bravo, ai stil! Celebrities

În ediția de miercuri, se pare că discuția dintre cele doua concurente, Viviana și Ruxi, devine din ce în ce mai apăsătoare: "De ce ridici tonul? Ești agitata, ce ai?

Viviana Sposub: "Uneori, cred că întrece o anumită limita!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Viviana Sposub, ironie maxima la adresa ei: "Sunt spărgătoarea de case! De 1 an și 3 luni Burcea zice că mă ia de mireasă, dar tot nu divorțează!" Oare ce a spus...

Moment de cotitură pentru cryptomonede - Elveţia şi Franţa au efectuat cu succes primul test transfrontalier al unor plăţi în monede digitale

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Roast-ul Vivianei Sposub care a încins spiritele:"Ruxi a scris aproape doua cărți, dar vocabularul ei constă în "nu mă sparge", "să moară Franța" Cum a...

Cine este Sarah Nedelciu, noua iubită a lui Jador. Cântărețul nici nu mai iese din apartamentul ei. E total acaparat de noua cucerire

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies